A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося засідання виконкому селищної ради

Дата: 21.12.2022 09:05
Кількість переглядів: 188


20 грудня у залі засідань селищної ради відбулося останнє у цьому році засідання виконкому Томашпільської селищної ради. У ньому взяли участь 20 членів виконкому із 26 та запрошені, які підготували інформацію з нагальних питань, внесених до порядку денного. Головував на засіданні селищний голова Валерій Немировський, протокол засідання вела керуюча справами Томашпільської селищної ради Інна Шклярук.

Валерій Федорович розпочав засідання з приємного моменту - вручення почесних Грамот від Вінницької ОДА з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування першому заступнику голови селищної ради Віталію Годному та керуючій справами Томашпільської селищної ради Інні Шклярук за сумлінну працю на благо розвитку нашої територіальної громади.
  Зокрема, на засіданні члени виконкому заслухали звіти про виконання фінансового плану за 9 місяців 2022 року КНП «Томашпільський ЦПМСД» та КНП «Томашпільська центральна районна лікарня» (інформували головні бухгалтери Сітлана Дідур та Інна Балинська). Про зроблену роботу адміністративної комісії селищної ради за звітний період цього року присутніх поінформував начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення Томашпільської селищної ради Андрій Щербатий. Про стан обліку військовозобов’язаних у Томашпільській громаді за звітний період 2022 року та про внесення змін до рішення  виконавчого комітету селищної ради від 9.12,2021 р. №507 «Про створення пункту збору Томашпільської територіальної громади, організацію оповіщення, збору і відправки мобілізаційних ресурсів під час мобілізації в особливий період» було заслухано звіт інспектора з військового обліку селищної ради Тетяни Щітніцької. Також на виконкомі розглядалося питання, що стосувалося переоформлення опіки над недієздатною особою (інформував начальник відділу соціального захисту Томашпільської селищної ради Олександр Недомовний). Про ряд питань, що стосувалися дітей: надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини без згоди батька; надання статусу дитини-сироти; про взяття на квартирний облік дитини-сироти присутніх поінформувала начальник служби у справах дітей Оксана Ярош. Також на розгляд виконкому були винесені питання, що стосувалися видачі дублікатів  втрачених документів на право особистої власності на житлові будинки та про присвоєння адресних номерів окремим об’єктам нерухомого майна громади (інформував завідувач сектором містобудування та архітектури Томашпільської селищної ради Валерій Луцишин). Вісімнадцять питань, винесених на засідання виконкому, стосувалися видачі одноразової грошової допомоги на лікування жителям громади та пораненим військовослужбовцям (інформував  директор КНП «Томашпільська ЦРЛ» Ігор Горупашенко). А ще на виконком було винесено питання про видачу одноразової грошової допомоги двом сім’ям з села Вапнярки, які потерпіли внаслідок пожеж. Також йшлося про видачу грошової допомоги матері на поховання загиблого сина-військовослужбовця. Ще було розглянуто ряд питань, що стосувалися призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі та про надання соціальної послуги «Догляд стаціонарний» особі, що потребує даної послуги (інформацію надала головний спеціаліст відділу соціального захисту Світлана Сауляк).
Загалом на засіданні виконкому було розглянуто 44 нагальних питання.   Члени виконкому одноголосно проголосували та задовільнили рішення усіх винесених нагальних питань.
На завершення засідання голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський привітав усіх присутніх зі святом Миколая та з початком Новорічно-різдвяних свят, тепло подякував усім членам виконкому за зроблену у 2022 році спільну роботу та побажав усім членам виконкому та їхнім сім’ям міцного здоров’я, добробуту, витримки, миру та швидкої Перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь