A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася сесія Томашпільської селищної ради

Дата: 22.12.2022 16:14
Кількість переглядів: 221

Сьогодні, 22 грудня, відбулася остання у 2022 році 33-тя чергова сесія 8-го скликання Томашпільської селищної ради. На неї зареєструвалися 17 депутатів із 26 обраних та запрошені.
Депутати дружно проголосували за запропонований порядок денний, що складався із 55-ти питань. Всі питання, які виносилися на розгляд депутатів, пройшли через постійні комісії селищної ради, тому не потребували додаткових роз’яснень.

Так, зокрема, на сесії першим розглядалося питання про затвердження звіту про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року. Також депутати задовільнили  звернення КП «Липівка» про погашення заборгованості по сплаті податків та заробітної плати. На сесії було прийнято рішення про затвердження деяких змін до ряду окремих сесій: 18 сесії селищної ради 8 скликання від 23.12.2021 року – затверджено зміни до Програми економічного  і соціального розвитку Томашпільської селищної ради на 2022 рік; 18 сесії селищної ради 8 скликання від 23.12.2021 року – до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил Томашпільської селищної ради на 2022 рік; 18 позачергової сесії селищної ради 8 скликання від 23.12.2021 року – затверджено зміни до бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на 2022 рік; 18 позачергової сесії селищної ради 8 скликання від 21.12.2020 р. – до Стратегічної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на території Томашпільської селищної ради на 2021-2023 роки; 2 сесії селищної ради 8 скликання від 28.01.2021 р. – затверджено зміни до Програми щодо порядку зберігання архівних документів, пов’язаних із забезпеченням соціального захисту громадян та діяльності комунальної установи «Томашпільський трудовий архів» на 2021-2015 роки та 13 сесії селищної ради 8 скликання від 10.09.2021 р – затверджено зміни до Програми розвитку житлово-комунального господарства на території Томашпільської селищної ради на 2021-2024 роки.
На черговій 33-ій сесії депутатами також було затверджено Перспективний план роботи Томашпільської селищної ради на І квартал 2023 року та прийнято бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2023 рік.
Народні обранці затвердили ряд Програм, що стосуються економічного та соціального розвитку Томашпільської територіальної громади.
Окрім того частина питань порядку денного стосувалася розгляду заяв громадян про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, щодо встановлення відновлення меж, надання дозволів на виділення земельних ділянок у власність чи оренду, про нормативно-грошову оцінку земель тощо.
Розглядалося й ряд питань, що стосувалися передачі комунального нерухомого майна Томашпільської селищної ради в оренду.
  Депутати працювали злагоджено і відповідально. Протягом відведеного часу вони прийняли з кожного питання  відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті селищної ради.
  По закінченню сесії очільник громади Валерій Немировський звернувся до присутніх у залі і подякував усім за плідну роботу на комісіях, за тісну співпрацю, за те, що протягом року працювали однією командою. Також привітав усіх із релігійними та наступаючими Новорічними святами. Побажав міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, плідної праці в ім’я миру та швидкої Перемоги.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь