A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новорічні подарунки від селищного голови для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб

Дата: 26.12.2022 11:35
Кількість переглядів: 276

Зимові свята – це добрі дива і світла казка, на які особливо чекають усі діти. Навіть не зважаючи на те, що через війну вони перебувають у числі внутрішньо переміщених осіб, і що святкувати доводиться їм не в рідних домівках, як звично, а там, куди їх закинула доля.

Сьогодні, 26 грудня, з нагоди Новорічних свят усім діткам з числа внутрішньо переміщених осіб (до 14 років), які нині проживають на території Томашполя та старостинських округів громади, було вручено солодкі подарунки від селищного голови Томашпільської територіальної громади Валерія Немировського,  який не лише у свята, а й повсякчас турбується про те, щоб  увагою і теплом було огорнуто кожну родину громади.
Вручаючи солодощі, начальник КУ «Центр надання соціальних послуг» Людмила Поперечна та старости старостинських округів громади від імені голови привітали діток з наступаючим Новим роком та побажали їм святкового настрою, міцного здоров’я, миру, спокою, злагоди, здійснення усіх заповітних мрій,  щоб швидше закінчилася війна  і вони разом зі своїми сім’ями змогли повернутися до своїх домівок, до звичного життя. А поки що, незважаючи ні на які обставини,  хай у дитячих сердечках світяться теплі відчуття щастя та радості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь