A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дорогі жителі та гості  нашої територіальної громади!

Дата: 01.01.2023 00:10
Кількість переглядів: 202

   Відійшов в історію тривожний 2022-ий рік.
   Рік війни з Росією. Рік пролитої крові, невинних смертей, нелюдських знущань, суцільної руйнації, заподіяних загарбниками. Водночас – це рік незламності, бойового гарту і героїзму Збройних Сил України, тероборони, волонтерів. Рік невичерпної сили духу і віри у Перемогу нашого народу!

   Вітаючи усіх вас з Новим 2023-ім роком, низько кланяємось року, що минає. Серцем і душею, з великим і щирим співчуттям прихиляємось до тих родин, у яких війна поглинула їхніх синів, батьків, чоловіків, друзів, наречених, насіявши гіркого сирітства і вічного болю.
Шанобливо величаємо усіх воїнів-земляків Томашпілля, які сьогодні тримають стрій у ЗСУ, грудьми стоять на передньому плані боротьби з ворогом, які нині мужньо несуть вахту у лавах тероборони та волонтерів.
Гордимося також силою духу тих, хто невтомною працею, єдністю і згуртованістю тримають тил, святою молитвою і вірним чеканням зміцнюють віру у нашу Перемогу.
   Особливе вітання нині нашим юним громадянам, на квітучі мрії яких насіла темна пилюка війни. Впевнені, що ми, дорослі, зробимо все, аби казкове Новоріччя обійняло кожну дитину, кожного нашого малюка, втішило дарунком і здійсненням заповітного бажання.
   Міцного усім здоров’я, світлої радості, жаданої Перемоги і миру для життя, для праці і процвітання нашого краю, усієї рідної і любимої України.
Нехай у кожній нашій хаті квітне на столі хліб, усмішка – на личку у дитини, радість – на серці у мами і сила – в татових руках.
                                                     З Новоріччям, дорога громадо!
Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь