A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З Різдвом Христовим!

Дата: 07.01.2023 00:15
Кількість переглядів: 224

Дорогі жителі та гості Томашпільської громади!

   7 січня весь православний світ святкує одне з головних християнських свят – Різдво Христове! Нині радіють Небо і земля, адже в цей день народився Спаситель  Світу, який з року в рік своїм народженням нагадує нам про те, що Бог завжди з нами, пам’ятає про нас і любить нас.

    Тож хай Божа благодать цього найвеличнішого свята огорне теплом кожну родину, згуртує всіх за спільною молитвою у дружному родинному колі. Променями різдвяної зорі освітить кожну людину, а особливо тих, хто вимушено знаходиться далеко від рідної домівки. Своєю милістю Господь хай утішить тих, в кого війна забрала найдорожчих, найрідніших, святою долонькою ласкаво торкнеться сирітських голівок…
Щиро бажаємо, щоб цьогорічне Різдво стало початком нової щасливої дороги для кожного українця, для кожного жителя нашої громади, щоб додому з Перемогою якнайшвидше повернулися наші захисники.  
Нехай Новонароджений Спаситель благословить ваші сім’ї, родини і весь наш український народ миром, здоров’ям, злагодою, благополуччям та довголіттям! А світла радість Різдва Христового зміцнить вашу віру, вселить надію на краще, навчить щиро любити свого ближнього, зігріє теплом усі душі і серця! Гарних і радісних свят!

Христос Рождається!
Славімо Його!

Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь