A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася перша робоча нарада Томашпільської селищної ради

Дата: 03.01.2023 14:02
Кількість переглядів: 209

   Сьогодні, 3 січня, відбулася перша у цьому році робоча нарада Томашпільської селищної ради. Селищний голова Валерій Немировський провів її за участю першого заступника Віталія Годного, начальника першого відділу РТЦК та соціальної підтримки, підполковника Романа Сватка, начальника Томашпільського відділення поліції Віктора Піруса, начальника Томашпільської ДПРЧ-28 Сергія Вапнярука та керівників усіх структурних підрозділів Томашпільської громади.

   Розпочавши нараду, Валерій Федорович тепло привітав усіх присутніх з Новим роком та Різдвяними святами, побажав здоров’я, благополуччя, і щоб 2023-й рік став Переможним для України й кожен щоб міг жити та працювати під мирним небом.
   У ході засідання було підбито підсумки роботи за 2022 рік та обговорено важливі питання початку 2023 року, окреслено плани щодо організації злагодженої, ефективної роботи в непростих нинішніх умовах усіх сфер Томашпільської громади на рік, що вже вступив у свої права.
    Наприкінці наради очільник громади дав ряд доручень та розпоряджень керівникам окремих структурних підрозділів  підготувати звіти про зроблену у 2022 році роботу, які буде заслухано на першій сесії селищної ради, що відбудеться наприкінці січня.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь