A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваноївартості предмета закупівлі

Дата: 02.12.2022 14:22
Кількість переглядів: 28

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваноївартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4-1 постанови КМУ від 11.10.2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти, спорту,культури та туризму Томашпільської селищної ради; Україна, 24200, Вінницька обл., Тульчинський р-н., смт. Томашпіль, вул. Ігоря Гаврилюка буд. 23; код ЄДРПОУ – 41403597; категорія замовника – орган місцевого самоврядування.
  2. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частини предмета закупівлі (лотів за наявності):ДК 021:2015 – 15810000-9– Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб пшеничний (різаний та нерізаний), хліб житній, булочки шкільні, пиріжки).
  3. Ідентифікатор закупівлі:UA-2022-12-01-004138-a.
  4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Учасник-переможець повинен забезпечити поставку товару, якість якого відповідає наказу МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 року  № 298/ 227 «Про затвердження інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», Наказ МОН України та МОЗ України  від 15.08.2006 року №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів, затвердженого Наказом МОЗ України 24.03.2016  № 234, Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР, постанова КМУ № 305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Характеристики товару:

    1. Кількість, обсяг поставки та інші характеристики товару:

№ № з/п

Найменування товару, щодо якого проводиться процедура закупівлі

Кількість

Од. виміру

11.

Хліб пшеничний:

 

кг.

різаний

6800

нерізаний

3200

22.

Хліб житній

720

кг.

  3.

Булочки шкільні

15000

штуки

4.

Пиріжки

4800

штуки

4.2. Вимоги до якості товару:

4.2.1.  Хліб пшеничний:

- вологість – не більше 46%;

- кислотність – 13%;

- пористість –54 %;

- борошно – вищого, 1 сорту пшеничне;

- стан мякуша – добре пропечена не волога на дотик, без комків та слідів недомісу, після притиснення м’якіш повинна приймати первинну форму; 

- смак – властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку;

- запах - властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку.

4.2.2. Хліб житній:

- вологість – не більше 51%;

- кислотність – 7-12%;

- пористість – 45-57 %;

- стан м’якуша – добре пропечена не волога на дотик, без комків та слідів недомісу, після притиснення м’якіш повинна приймати первинну форму; 

- смак – властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку;

- запах - властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку.

4.2.3. Булочки шкільні:

- борошно - вищого ґатунку;

- забарвлення скоринки: від світло-жовтого до темно-коричневого, без підгорілості;

- стан м’якуша - має бути пропечена, еластична, не волога на дотик,без слідів непромісу;

- форма - овальна, можуть бути з’єднанні між собою по декілька штук.

4.2.4. Пиріжки:

- пиріжок має бути виготовлений з борошна пшеничного вищого ґатунку з відповідною начинкою.

- пиріжки повинні бути простої правильної форми, без бокових напливів та притисків, не розпливчасті;

- поверхня рівна, блискуча, без тріщин;

- колір від золотисто-жовтого до світло-коричневого, на бокових поверхнях світліший; добре пропечені, без слідів непромісу;

- смак і запах приємні, властиві випеченим виробам; начинка соковита, смак і запах відповідає начинці.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначенона підставіаналізу фактичного використаннятоварів у минулихперіодах та з урахуваннямзапланованихпоточнихобсягів товарів замовника.
  2. Очікувана вартість предмета закупівлі: 510 764,00грн. (пятсот десять тисяч сімсот шістдесят чотири грн. 00 коп.).
  3. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось шляхом аналізу ринку через загальнодоступну інформацію щодо цін на хліб пшеничний (різаний та нерізаний), хліб житній, булочки шкільні, пиріжки,  яка міститься у відкритих джерелах та спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.
  4. Процедура закупівлі: застосовуються відкриті торги з особливостями (постанова КМУ № 1187 від 12.10.2022 року).

 

Уповноважена особа                      __________          Олександр ТІХОМІРОВ

(підпис)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримаєте ви трансляцію засідань сесії Томашпільської селищної ради?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь