A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Даруймо дітям побільше світлих емоцій

Дата: 12.01.2023 17:01
Кількість переглядів: 256

    Жодних свят діти не чекають так завзято, як Нового року та Різдва. Особливо зараз, під час війни і тяжких випробувань для України. Та, попри все, дітям потрібно дарувати радість й всіляко підтримувати їх віру в дива.  Адже саме приємні відчуття допоможуть їм швидше пристосуватися до мінливого й непередбачуваного сьогодення.

Цьогоріч з ініціативи начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова було вирішено підготувати подарунки для малечі пільгових категорій усіх громад Вінниччини.
Сьогодні, 12 січня, голова Томашпільської громади Валерій Немировський за дорученням начальника ОВА Сергія Борзова у залі засідань селищної ради зустрівся з дітьми із багатодітних сімей нашої Томашпільської громади, які приїхали з найближчих до Томашполя старостинських округів: Ракової, Антонівки, Липівки, Комаргорода а також Томашполя.
Очільник громади тепло привітав дітей із Новим 2023 роком та Різдвяними святами. Побажав їм рости здоровими, щасливими, бути чемними, гарно навчатись, вірити в добро, мир і Премогу.
Святкову атмосферу та веселий настрій дітям створили працівники селищного центру культури і дозвілля. Гості із захопленням слухали виконання українських колядок і навіть самі старалися підспівувати.
На завершення Валерій Немировський від імені начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова вручив маленьким громадянам Томашпільської громади солодкі подарунки. Про теплу родинну зустріч на згадку зробили загальне фото.
Такими ж солодкими подарунками втішать усіх діток з багатодітних сімей й з інших старостинських округів нашої громади, які через складні погодні умови не змогли у цей день прибути на заплановану зустріч.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь