A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Створено центр соціально-психологічної допомоги жертвам домашнього насилля

Дата: 23.01.2023 08:20
Кількість переглядів: 204

   Одним із завдань щодо поліпшеного  та  ефективного запобігання домашньому насильству на території Томашпільської територіальної громади є  створення  спеціалізованих служб, а саме денного центру соціально – психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та /або насильства за ознакою статі із створенням при ньому двох кризових кімнат для цілодобового перебування постраждалих осіб разом із дітьми.

   За рахунок субвенції з державного бюджету нам погоджено  366,63 тис. гривень з них: 299,1 тис. грн. на поточні витрати (матеріали, ремонтні роботи) та 67,55 тис. грн. на предмети та обладнання.
    Створення денного центру, мультидисциплінарної команди дасть можливість охопити якісними, доступними та своєчасними соціальними послугами людей, які постраждали від домашнього насильства, забезпечити   тимчасовим цілодобовим перебуванням постраждалих, надавати їм психологічні, соціально-побутові, медичні, інформаційні, юридичні та інші послуги  на основі оцінки їх потреб та індивідуального підходу до кожного.
Денний центр створений при Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Томашпільської селищної ради, де одним із відділень є відділення соціальних служб, яке займається роботою із сім’ями які перебувають в складних життєвих обставинах, зокрема і роботою із постраждалими від домашнього насильства та / або насильства за ознакою статі. В структурі КУ «Центр надання соціальних послуг»  є 5 штатних одиниць фахівців із соціальної роботи, 1 посада соціального педагога, а також медичний персонал та інші працівники, які мають відношення, при потребі,  до надання соціальних послуг постраждалим особам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь