A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

14 березня - День Українського добровольця

Дата: 14.03.2023 08:05
Кількість переглядів: 96


НЕЗЛАМНІ ВОЇНИ ЧЕСТІ І СВІТЛА

Саме цього дня у 2014 році з Майдану Незалежності в місті Києві, одразу ж після завершення буремних подій, пов’язаних з Революцією Гідності, на тренувальну базу в Нових Петрівцях відправилися перші добровольці, де почали підготовку до участі в боротьбі за територіальну цілісність України.

Рішення про відзначення цього дня було прийнято Постановою Верховної Ради України від 17 січня 2017 року № 1822 «Про встановлення Дня українського добровольця». Це було зроблено з метою зміцнення патріотичного духу в суспільстві, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань.
Нині Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні люди, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини.
Рік назад добровольцем став увесь Український народ: це ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України, хто став до лав територіальної оборони, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра. Ваша готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої Перемоги.
    Щиро вітаємо з цим днем всіх добровольців Томашпільської громади  - людей з гарячими та хоробрими серцями. Низько вклоняємося та дякуємо кожному з вас за честь і гідність, з якими ви виконуєте свій громадянський і військовий обов’язок й мужньо протистоїте російському агресору.
Бажаємо усім міцного здоров’я, незламного духу, Божої підтримки та миру на рідній землі.
Світла пам’ять тим героям-добровольцям, яким не судилося повернутися до рідних домівок. В пам’ять про їх подвиг ми маємо здобути Перемогу, відбудувати нашу Україну та перетворити її заможну процвітаючу Європейську даржаву.
Вічна слава героям, які полягли за Україну!  Герої не вмирають!
Подвиг українських добровольців житиме у віках.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь