A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ТОМАШПІЛЬСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА СУЧАСНІ ХРОМБУКИ ДЛЯ ОСВІТЯН

Дата: 13.03.2023 15:30
Кількість переглядів: 119

Наприкінці минулого тижня у рамках виконання національного проєкту «Ноутбук для кожного вчителя» з робочою поїздкою на Вінниччині перебував Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, який спільно з начальником Вінницької обласної військової адміністрації Сергієм Борзовим, народним депутатом України Іриною Борзовою вручили керівникам територіальних громад сертифікати та хромбуки для закладів загальної середньої освіти.

Цю допомогу українським освітнім закладам, за домовленістю з Міністерством освіти та науки України, надали компанія «Google» та Організація Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО.
Сучасні цифрові гаджети орієнтовані на роботу онлайн  і допоможуть налагодити та спростити освітній процес в умовах війни.
Очільнику Томашпільської територіальної громади Валерію Немировському для потреб освітян громади вручили сертифікат на отримання 43 сучасних девайсів.
Сьогодні, 13 березня, у ході ранкової робочої наради з керівниками структурних підрозділів, голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський передав начальнику освіти, спорту, культури і туризму Ігорю Ярошу отримані ним у Вінниці сертифікат та хромбук. Невдовзі решта ноутбуків буде отримано та розподілено між загальноосвітніми закладами громади.
Голова Томашпільської територіальної громади Валерій Немировський, начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму  Ігор Ярош та всі педагогічні працівники щиро дякують Міністру освіти і науки України Сергію Шкарлету, начальнику Вінницької обласної військової адміністрації Сергію Борзову, народному депутату України Ірині Борзовій за підтримку освітніх закладів нашої громади.
Отримані хромбуки обов’язково стануть суттєвим підсиленням наших освітян у роботі з навчання дітей.
Разом – ми сильні!
Ми – Україна!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь