A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Напередодні професійного свята голова громади відвідав трудові колективи комунальників

Дата: 17.03.2023 11:17
Кількість переглядів: 95

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення — професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам даної галузі, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності населених пунктів, надання різних послуг.

Напередодні його відзначення, 17 березня, голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський відвідав трудові колективи Томашпільського комунального підприємства та КП «Томашпільводоканал», привітав їх працівників з професійним святом, подякував за роботу та наголосив, що саме вони роблять сучасною, красивою та затишною нашу громаду. Валерій Федорович підкреслив злагоджену роботу працівників галузі під час воєнного стану. Побажав міцного здоров’я, щастя, добробуту, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків  у відповідальній та почесній праці на благо нашої громади!
А за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку галузі з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Валерій Федорович вручив робітникам сфери конверти з грошовою винагородою.
Комунальники щиро подякували голові за підтримку, увагу та піклування про їхні колективи та висловили надію й на подальшу плідну співпрацю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь