A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпільська громада попрощалася із загиблим 32-річним захисником

Дата: 20.03.2023 14:55
Кількість переглядів: 168

Сьогодні, 20 березня, жителі Горишківки та навколишніх сіл, працівники місцевого старостату, представники влади Томашпільської громади, священики, побратими, найближчі та найрідніші люди проводжали в останню дорогу полеглого на Сході країни воїна-земляка — горишківчанина Ігоря Анатолійовича Гаврилюка, який віддав своє життя, захищаючи рідну Україну від навали російських окупантів.

Народився Ігор Анатолійович Гаврилюк 17 серпня 1990 р. у селі Горишківці. Тут зростав, у молодших класах навчався в мсцевій школі, старші класи закінчував у Комаргородській ЗОШ. По закінченні школи вступив до Одеської Національної  морської академії на факультет морського судноводіння. У 2014 році одружився. У 2016 році у молодої сім’ї народився синочок Андрійко. У жовтні 2022 р. був мобілізований до лав ЗСУ. Службу ніс у званні солдат водій гранатометного автомобільного батальйону окремої аеромобільної бригади.
Із середини грудня 2022 р. з Ігорем пропав зв’язок. Рідні до останнього сподівалися знайти свого рідненького синочка і чоловіка живим, розміщували оголошення про його пошуки у соціальних мережах. Та, на превеликий жаль… Як вияснилося, загинув Ігор Гаврилюк 15 грудня 2022 р. у нерівному бою з ворогом  поблизу села Білогорівка Луганської області.
Рідні, друзі, побратими та близькі пам’ятатимуть Ігоря як життєрадісного, турботливого, надзвичайно доброзичливого та щирого. Він був справжнім патріотом своєї землі та вірним побратимом, який завжди був готовий прийти на допомогу. На жаль, клята війна продовжує забирати найкращих. Жодними словами не вгамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі від непоправної втрати.
Навіки втратили єдиного сина батьки, дуже рано овдовіла молода дружина, без таткового тепла зростатиме малий синочок.
У траурному мітингу, що відбувся біля Горишківського будинку культури взяли участь та виступили голова Томашпільської територіальної громади Валерій Немировський, староста Горишківського старостинського округу Василь Григорець, тимчасово виконуючий обов’язки начальника першого відділу Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор В’ячеслав Рузяк.
Панахиду за загиблим відслужили вдома священики Томашпільського благочиння Української Православної Церкви на чолі з настоятелем місцевого храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієреєм Олександром.
На руках, крізь живий, устелений квітами коридор, всю дорогу несли труну із тілом загиблого воїна-односельця до місця його вічного спочинку – Горишківського кладовища.
Вічна тобі слава, Герою! Спочивай з Богом. Нехай віднайде спокій і мир твоя світла душа у Його вічному Царстві.
  Бережімо світлий спомин про нашого мужнього земляка та про всіх  захисників, які заплатили найвищу ціну задля миру та спокою в нашій державі.
Дякуємо за подвиг, Герою! Світла, вічна пам’ять про тебе житиме вічно у наших серцях!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь