A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Третій тепловізор від Томашпільської громади вже завтра відправиться на передову

Дата: 04.04.2023 14:40
Кількість переглядів: 175

Тепловізор RATTLER, вартістю 63 000 гривень, завтра доставить у свою військову частину наш земляк,  великорусавчанин,  воїн ЗСУ Ігор Кучурка. Прибувши в рідні місця в короткотривалу командировку, воїн, за проханням своїх побратимів, звернувся до селищного голови Валерія Немировського з проханням допомогти з придбанням тепловізора для роти, в якій вони несуть службу по захисту цілісності Держави.

Не пройшло й кілька днів, як Валерій Федорович у себе в кабінеті особисто вручив захиснику новенький прилад, побажавши йому безпечної служби та швидкого повернення додому з Перемогою.
До слова, це вже третій тепловізор від Томашпільської громади, придбаний за благодійні кошти фонду «Надія Томашпілля» нашим  воїнам-землякам.
Військовослужбовець Ігор Кучурка від себе особисто та своїх  побратимів щиро дякує за сприяння у придбанні тепловізора голові селищної ради Валерію Немировському, старості Великорусавського старостату Миколі Ковалю та всім працівникам, підпорядкованих селищній раді організацій, які добровільно пожертвували свій одноденний заробіток у фонд «Надія Томашпілля» для потреб ЗСУ.
Даний пристрій допоможе нашим хлопцям не тільки нищити ворогів, а й зберігати власні життя. Завдяки йому військові ефективніше виконуватимуть бойові завдання та почуватимуться безпечніше під час чергування на позиціях уночі.
Разом до Перемоги!
Хай береже Господь  усіх наших воїнів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь