A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

На міжнародній арені спорту – томашпільчанин Григорій Слободян

Дата: 11.04.2023 14:18
Кількість переглядів: 135

З 26 березня по 1 квітня 2023 року в польському містечку Торунь проходив IX Чемпіонат світу з легкої атлетики серед ветеранів «World Masters Athletics Indoor Championships 2023». У ньому взяли участь понад 4000 спортсменів із 88 країн світу.

Приємно, що до складу національної збірної України увійшов і наш земляк, неодноразовий переможець та призер Всеукраїнських змагань з легкої атлетики з бігу на різні дистанції, багаторазовий чемпіон обласних змагань з гирьового спорту - головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури та туризму Томашпільської селищної ради Григорій Слободян. Пишаємося, що саме йому було довірено цю почесну місію представляти національну збірну України, адже своєю кропіткою працею, наполегливістю та спортивними досягненнями він гідно цього заслуговує.
На чемпіонаті Григорій Слободян виступив у фінальній частині з бігу на 3 км., здобувши загальний результат 11-28.03 хв., і в бігу на 1,5 км. – з результатом 5-16.86 хв., показавши найкращий особистий результат в цій дисципліні. Як фіналіста, нашого земляка було відзначено Пам’ятною медаллю організаційного комітету.
Загалом, на IX Чемпіонаті світу з легкої атлетики серед ветеранів збірна України посіла 16 місце, здобувши 7 золотих, 7 срібних та 8 бронзових медалей.
Наш земляк вперше взяв участь у спортивному заході такого рівня. Його приємно вразили  високий рівень підготовки та проведення змагань, прекрасна спортивна база.
 Участь у чемпіонаті стала для нашого атлета ще однією можливістю збагатитися досвідом, якого він вже й так має чимало за своїми плечима, адже закохавшись у спорт ще з самого дитинства не полишає займатися ним і нині. Корисними стали й нові знайомства зі спортсменами різних країн, у яких спортсмени щиро ділилися один з одним своїми надбаннями.
Григорій Вікторович щиро вдячний за надання фінансової підтримки для участі в цих грандіозних змаганнях селищному голові Валерію Немировському, директору СТОВ «Липівка» Світлані Мельник, приватним підприємцям Сергію Морозу та Сергію Байдаку. Також дякує керівнику української делегації національної збірної команди України Валентині Крепкіній за допомогу та всебічну підтримку усім членам української делегації.  
На сьогодні Міжнародні спортивні змагання – це вже історія. А вписана у неї яскрава стрічка нашим Григорієм Вікторовичем Слободяном буде ще світити і світити на майбутніх стартах і успішних фінішах спортивних змагань. У добрих згадках спортсмена-земляка назавжди залишиться тепло, яким огортала спортсменів України Польська земля, міжнародна спортивна спільнота, і те, як багатьом так хотілося засвітитися у селфі саме зі спортсменами нескореної волелюбної України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь