A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

USAID АГРО оголошує конкурс на співфінансування проєктів з розвитку картоплярства

Дата: 12.04.2023 10:46
Кількість переглядів: 159

Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації повідомляє, що програма USAID АГРО оголошує конкурс на співфінансування проєктів підтримки та зміцнення стійкості українських мікро, малих та середніх виробників картоплі для забезпечення продовольчої безпеки в Україні та надає співфінансування на загальну суму 26 млн грн на розвиток виробництва та переробки картоплі.

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, сільськогосподарські кооперативи, громадські організації або бізнес-асоціації, які розроблять та запровадять механізм залучення сільськогосподарських ММСП до партнерства/кооперації для створення локальних кластерів/хабів промислового картоплярства.
Програма USAID АГРО надасть співфінансування для 5-7 проєктів із загальним бюджетом до 26 млн грн (з розрахунку від 3,5 до 7,5 млн грн на проєкт).
Проєкт співфінансування буде спрямований на покращення доступу ММСП до виробничих потужностей післяврожайної/передпродажної доробки та переробки картоплі, сертифікованого насіння картоплі та сортооновлення, лабораторних і навчально-інформаційних послуг, створення умов для диверсифікації виробництва та розширення ринків збуту на внутрішньому і зовнішніх ринках та, відповідно, підвищення добробуту сільських громад України.
Проєкт допоможе вирішити проблеми низької товарної якості картоплі та сприятиме виробництву продуктів з високою доданою вартістю, збільшенню експортного потенціалу та стане поштовхом для налагодження партнерства і кооперації дрібних виробників для спеціалізованого товарного виробництва картоплі відповідно до вимог ринку. Очікується, що за результатами проєкту ММСП збільшать обсяги виробництва та продажу картоплі для задоволення потреб ринку.
Завантажити повний опис технічного завдання можна за посиланням: https://bit.ly/3nGIfKx

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь