A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З Днем працівників пожежної охорони України!

Дата: 17.04.2023 08:00
Кількість переглядів: 110

Шановні працівники та ветерани пожежної охорони Томашпільської територіальної громади!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників пожежної охорони. Воно об’єднує людей дуже мужньої професії, котрі з честю виконують свої службові обов'язки, несуть відповідальність за вирішення важливих питань загальнодержавної ваги — забезпечення надійного і вірного захисту національного багатства та життя людей від вогню та стихії.
За покликом серця ви обрали одну з найскладніших професій, яка потребує рішучості, витримки, мужності відданості та відповідальності. У будь-яку хвилину ви готові прийти на допомогу тим, хто того потребує, іноді для того навіть ризикуючи власним життям. І як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.
Особлива вдячність ветеранам, які присвятили власне життя боротьбі з вогнем і передавали свій досвід нинішньому поколінню вогнеборців.
    Бажаємо вам та вашим родинам здоров’я, сімейного затишку, Божого захисту, незгасної енергії, стійкості духу, сухих рукавів та поменше тривожних викликів. Мирного неба та швидкої Перемоги нам усім.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь