A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вогнеборців громади з професійним святом привітав селищний голова

Дата: 17.04.2023 15:19
Кількість переглядів: 189

17 квітня, саме у  другий день Великодня, своє професійне свято відзначають представники найвідважнішої професії - працівники пожежної охорони України.
Сьогодні  голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський завітав у колектив державної пожежно-рятувальної частини № 28 6-го державного пожежно-рятувального загону смт.Томашпіль, аби привітати його начальника Сергія Вапнярука та особовий склад з їхнім професійним святом.

Нині у ДПРЧ-28 селища Томашпіль сумлінно несуть службу 23  вогнеборці. Приємно, що з минуголо року до колективу приєднався колега з Бахмуту, який тимчасово проживає та несе службу в загоні рятувальників нашої громади.
Валерій Федорович звертаючись до вогнеборців громади зазначив, що пожежна служба Томашполя - це структура, без якої було б неможливе безпечне існування нашого селища, та й громади в цілому. Наші рятувальники і пожежники є гордістю громади.  Адже не раз на ділі доводили безмежну відданість своїй справі, навіть коли знаходились на межі ризику. І як результат – попереджені та приборкані пожежі, врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні цінності. У 2021 році пожежники Томашпільської ДПРЧ-28 6-го державного пожежно-рятувального загону брали участь у гасінні пожеж на найбільш постраждалих від вогню територіях Чорнобиля. Хоробро проявили себе й у жовтні 2022 року на усуненні наслідків від попадання ворожої ракети у с. Липівка нашої громади.
Очільник громади подякував пожежникам за вірність присязі, патріотизм, мужність та побажав здоров’я, витримки, сили і наснаги у несенні нелегкої служби, благополуччя їхнім сім’ям, Божої опіки, сухих рукавів та поменше тривожних викликів.  
Валерій Федорович також висловив слова вдячності ветеранам пожежної служби, які присвятили власне життя боротьбі з вогнем і передають свій досвід нинішньому поколінню вогнеборців.
З нагоди професійного свята голова Томашпільської громади Валерій Немировський від імені селищної ради, депутатського корпусу, членів виконавчого комітету нагородив почесними Грамотами та грошовими відзнаками начальників караулу ДПРЧ №28, капітанів служби цивільного захисту Володимира Балдинюка та Андрія Піскунова, радіотелефоніста караулу ДПРЧ №28, молодшого сержанта Людмилу Сливку, командира відділення караулу ДПРЧ №39 м. Бахмут 8-го державного пожежно-рятувального загону головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області Юрія Хохлова, водія караулу ДПРЧ №28, старшину цивільного захисту Сергія Терлецького. Подякував їм за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, оперативне виконання поставлених завдань та вагомий особистий внесок у справу захисту життя і здоров’я людей.
Шановні вогнеборці, хай оберігають вас вдячні молитви врятованих вами людей. Бережіть себе і своїх рідних. Нехай у ваших хоробрих серцях палає лише вогонь любові до України.
Мирного неба нам усім і Перемоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь