A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 20.04.2023 16:27
Кількість переглядів: 160

Сьогодні, 20 квітня, у малому залі Томашпільської селищної ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Валерія Немировського. У ньому взяли участь 22 члени виконкому, запрошені.

Засідання розпочалося з приємного моменту – Валерій Федорович від себе особисто та від імені всіх присутніх привітав з ювілейним днем народження, головного спеціаліста відділу загально-організаційного забезпечення Олександрівського старостинськорго округу Людмилу Хабло, який вона відзначала на початку квітня.
Першим порядку денного засідання розглядалося актуальне на часі питання – реформа галузі охорони здоров’я, сучасні підходи якої  стосуються визначення госпітальних округів та формування спроможної мережі медзакладів. Як ставляться до нововведень жителі нашої громади, та як проходило громадське обговорення щодо цього питання й поінформували присутніх старости старостинських округів громади. З їх слів стало відомо, що жителі старостатів здебільшого позитивно настроєні на збереження своєї, Томашпільської, лікарні та всебічно підтримуватимуть пропозицію щодо можливого її об’єднання з лікарнею Ямполя задля їх же блага. Члени виконкому прийняли до відома дану інформацію та протоколи зборів обговорень старостатів й одноголосно підтримали пропозицію щодо формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я. А також прослухали інформацію про затвердження Плану розвитку КНП «Томашпільська ЦРЛ» та КНП «Томашпільський ЦПМСД» на 2023-2025 роки (інформували економіст КНП «Томашпільська ЦРЛ» Людмила Згура, директор КНП «Томашпільський ЦПМСД» Андрій Щербатий).
На засіданні виконкому затверджено клопотання перевізника щодо розрахунку витрат, понесених ним від перевезень громадян пільгових категорій автомобільним транспортом загального користування за лютий-березень 2023 р. (інформував перший заступник голови Томашпільської селищної ради Віталій Годний).
Члени виконавчого комітету схвалили до розгляду на черговій сесії селищної ради проекти рішень щодо внесення змін до рішення 33 чергової сесії 8 скликання від 22.12.2022 р. №2735 «Про бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2023 рік (02512000000)» та затвердження звіту про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за І квартал 2023 року (інформувала начальник фінансового управління Томашпільської селищної ради Наталя Щербата).
Члени виконкому прийняли до відома інформацію про роботу підприємства сфери обслуговування населення  комунальними підприємствами на території Томашпільської територіальної громади (інформував головний інженер Томашпільського КП Борис Наконечний).
 Присутні підтримали клопотання начальника 24 прикордонного загону імені Героя України старшого лейтенанта В’ячеслава Семенова полковника Олега Ковальчука про встановлення Меморіальної дошки для увіковічнення пам’яті про загиблого жителя Вил, військовослужбовця Владислава Володимировича Григорця на будівлі Вилянської гімназії, де навчався загиблий герой.
На підставі актів обстежень комісії було розглянуто клопотання місцевих установ і громадян про надання дозволу на зріз аварійно-небезпечних деревонасаджень.
Кілька питань порядку денного засідання стосувалися захисту прав дітей. В яких, зокрема, йшлося: про  затвердження висновку органу опіки та піклування селищної ради про доцільність позбавлення батьківських прав по відношенню до малолітньої дитини;  про надання дозволу батькам на укладання та підписання договору купівлі-продажу квартири на ім’я малолітньої дитини; про надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини без згоди батька; про внесення змін до рішення виконавчого комітету Томашпільської селищної ради від 12.04.2022 р. №117 про надання неповнолітньому статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; про взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування  (інформували начальник служби у справах дітей Оксана Ярош, керуюча справами Томашпільської селищної ради Інна Шклярук).
Також було розглянуто ряд питань, що стосувалися видачі дубліката свідоцтва на право особистої власності на житловий будинок взамін втраченого оригіналу та про присвоєння адресного номера індивідуальній  будівлі у смт. Томашпіль.
Обговорено та прийнято рішення стосовно надання одноразової матеріальної допомоги жителям та пораненим військовослужбовцям громади, які потребують лікування. А також про виділення одноразової допомоги постраждалим внаслідок пожежі та на поховання близьких родичів.
Розглянуто ще й ряд заяв щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.
Загалом на засіданні виконавчого комітету нині було розглянуто 83 нагальних питання та прийнято до них відповідні рішення.
З матеріалами про рішення чергового засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради можна буде ознайомитися на офіційному сайті селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь