A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

20 квітня - День вдячності волонтерам

Дата: 20.04.2023 10:40
Кількість переглядів: 135

ЛЮБИТИ І ДОПОМАГАТИ – СЕНС ЇХНЬОГО ЖИТТЯ
Щороку у світі 20 квітня відзначають День вдячності волонтерам. Цього дня людство висловлює вдячність усім, хто знайшов у собі силу, відвагу і робить добрі справи, не вимагаючи нічого натомість.

 Особливої значимості волонтерський рух в Україні набув з 2014 року, а з 2022 волонтери продемонстрували всьому світові потужну силу, що здатна об’єднувати, допомагати та вирішувати надскладні завдання, протистояти найскладнішим викликам.
Сьогодні волонтери – це мобільна резервна армія України, яка підтримує ЗСУ та тероборону, допомагає внутрішньо переміщеним особам, робить усе можливе, щоб наблизити Перемогу. Під час повномасштабної війни Томашпільська громада, як і всі решта неокупованих ворогом громад, стали гуманітарним тилом України, прийняли і допомогли десяткам тисяч внутрішньо переміщених осіб, які тікали від обстрілів.
На базі Томашпільської селищної ради створено гуманітарний центр, де невтомно трудяться працівники соціальної сфери, волонтери. Нині в нашій громаді діють декілька волонтерських організацій, які допомагають військовим і цивільним, людям різного віку, ВПО.
Дякуємо усім людям доброї волі, які, у цей нелегкий для країни час, не опускають рук, підтримують обороноздатність нашої держави. Волонтерам, які ризикуючи життям, долають тисячі кілометрів, аби доставити воду та домашню їжу нашим захисникам, шиють, плетуть, печуть, донатять, у максимально короткі терміни збирають кошти на дрони, машини, тепловізори та інше життєво необхідне спорядження воїнам, Людям з великої літери, для яких немає нічого неможливого. Тим, для кого слова «любити і допомагати» є сенсом і гаслом життя.
Разом до Перемоги!
Все буде Україна!

З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь