Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Щорічний весняний облік пасік

Дата: 25.04.2023 11:37
Кількість переглядів: 115

Тульчинська районна державна адміністрація ветеринарної медицини повідомляє, що відповідно до статті 34 Закону України «Про бджільництво» ветеринарно-санітарне обслуговування бджільництва здійснюється спеціалістами ветеринарної медицини або під їх контролем власниками пасік чи пасічниками.

Порядком видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 19 лютого 2021 року №338, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 4 березня 2021 року за №282/35904 визначено, що ветеринарно-санітарні заходи. У тому числі щорічний весняний облік пасік, здійснюється до 15 травня поточного року.
Враховуючи зазначене спеціалістами державних установ ветеринарної медицини Вінницької області в рамках виконання Плану протиепізоотичних заходів буде здійснюватися плановий відбір зразків на пасіках для лабораторних досліджень на вароатоз, нозематоз, акарапідоз, американський та європейський гнильці та клінічний огляд бджолосімей до 15 травня 2023 року.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь