A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 37 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Дата: 27.04.2023 16:30
Кількість переглядів: 237

27 квітня 2023 року, в залі засідань Томашпільської селищної ради, за головуванням селищного голови Томашполя відбулася 37  позачергова сесія селищної ради 8 скликання. В роботі засідання взяло участь 19 депутатів, запрошені.

Особливу увагу депутатів було приділено інфраструктурному етапу  медичної реформи. В процесі обговорення з цього питання сесія прийняла проект рішення та вирішила клопотати перед Департаментом охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації щоб врахувати його при розробці пропозицій щодо визначення спроможної мережі закладів охорони здоров’я Вінницької області про функціонування Томашпільської лікарні у статусі загального закладу охорони здоров’я шляхом її можливого об’єднання з Ямпільським медичним закладом. Про перспективи розвитку закладів охорони здоров’я Томашпільської громади інформували директор КНП «Томашпільська ЦРЛ» Ігор Горупашенко, директор КНП «Томашпільський ЦПМСД» Андрій Щербатий.
Народні обранці одноголосно підтримали проект про затвердження кандидатури заступника селищного голови Томашпільської селищної ради  Бориса Наконечного.
Депутати ухвалили затвердження звіту про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на І квартал 2023 року. Прийняли ряд рішень, що стосувалися КП «Томашпільводоканал»: збільшення  статутного капіталу та затвердження Статуту в новій редакції комунального підприємства; надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування; про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з подальшою передачею у постійне користування комунальному підприємству.
Також на пленарному засіданні сесії внесено ряд змін до рішень: 33 сесії селищної ради 8 скликання від 22.12.2022 р. №2733 «Про затвердження програми економічного і соціального розвитку Томашпільської селищної ради на 2023 рік»; 13 сесії селищної ради 8 скликання від 10.09.2021 р. №1593 «Про затвердження програми розвитку житлово-комунального господарства на території Томашпільської селищної ради на 2021-2024 роки»; 33 сесії селищної ради 8 скликання від 22.12.2022 р. №2735 2Про бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2023 рік (02512000000)».
Ухвалено надання дозволу на списання майна, що перебуває на балансі відділу освіти, спорту, культури і туризму.
Депутати прийняли рішення про припинення діяльності Пеньківського закладу дошкільної освіти «Дзвіночок».
Прийнято ряд рішень про включення кількох об’єктів до переліку Другого типу об’єктів комунальної власності. Затверджено звіт про оцінку майна вбудованого приміщення магазину (інформував головний спеціаліст юрисконсульт відділу юридичного та кадрового забезпечення Петро Дєдов).
Пакетним голосуванням прийнято ряд рішень щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі.
Далі депутати ухвалили ще низку земельних питань, які були попередньо обговорені на засіданні постійної комісії: відведення земельних ділянок в оренду чи постійне користування; продовження терміну дії договорів оренди землі; надання земельних ділянок у власність; розірвання договору оренди землі; про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства (інформував начальник відділу земельних ресурсів селищної ради Павло Кушнір).
Загалом на сесії було розглянуто 46 нагальних питань. З яких прийнято відповідні рішення.
З матеріалами рішень 37 позачергової сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради можна буде ознайомитися на офіційному сайті селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь