A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Привітали із заслуженими нагородами

Дата: 01.05.2023 13:40
Кількість переглядів: 132

Перший день травня, як і кожен робочий день ось вже більше року, для колективу працівників селищної ради розпочався з вшанування пам’яті усіх захисників та мирних громадян, котрі загинули внаслідок вторгнення російських окупантів на територію нашої Держави. По завершенні хвилини мовчання, в робочій обстановці т.в.о. начальника першого відділу Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, начальник відділу рекрутингу та комплектування першого відділу районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор В’ячеслав Рузяк та голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський вручили заслужену державну нагороду – Медаль «Захиснику Вітчизни» - військовослужбовцю томашпільчанину Юрію Михайловичу Гнатишину, якої він удостоєний згідно з Указом Президента України від 23 грудня 2022 року за особисту мужність і самовідданість, проявлені у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, високий професіоналізм та вірність військовій присязі.

А ще в цей день Валерій Федорович ще також вручив Подяку від імені командування та колективу в/ч А4007 голові ФГ «Славутич» Сергію Осипенку - за допомогу ремонтно-відновлювальному батальйону та Грамоту від управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької обласної військової адміністрації директору КП «Томашпільводоканал» Наталії Пшеничній - за сумлінну працю та особистий внесок у сталу роботу житлово-комунальної галузі області в умовах воєнного стану та з нагоди Дня працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення.
Очільник громади щиро подякував кожному з нагороджених за громадську позицію, патріотизм та сумлінну працю на благо України та суспільства.
Пишаємося вами, наші земляки! Ми впевнені, що доля нашої Держави та громади в руках надійних, відповідальних та щирих людей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь