A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Символ миру та єдності замайорів над Томашпіллям

Дата: 09.05.2023 14:23
Кількість переглядів: 121

З нагоди відзначення Дня Європи в Томашпільській громаді відбулася урочиста церемонія підняття державного прапора України та прапора Євросоюзу, в якому взяли участь голова Томашпільської територіальної громади Валерій Немировський, заступник голови  з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Борис Наконечний, секретар селищної ради Оксана Потуторовська, керуюча справами селищної ради Інна Шклярук, керівники та працівники структурних підрозділів селищної ради, громадськість.

Право підняти державний прапор України надали військовослужбовцям Віктору Вихованцю та Олександру Платонову. Підняти прапор Євросоюзу випала честь фіналісту Чемпіонату світу з легкої атлетики 2023 р. Григорію Слободяну.
Два прапори замайоріли над Томашпіллям, як символ миру та зміцнення єдності народів Європи.
У своєму зверненні до громади голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський привітав усіх з Днем Європи, коротко розповів про значимість та історію нововведеного свята й висловив щире побажання, щоб кожен із нас з року в рік це торжество все більше відчував, як громадянин країни, яка знаходиться в Європі не лише територіально, а економічно Розвинутою, Сильною, Вільною, Захищеною, Незалежною, визнаною, як рівна серед рівних у могутній спільноті ім’я якій Європа.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь