A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Грантовий конкурс “Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив”

Дата: 17.05.2023 14:51
Кількість переглядів: 85

Фонд «Освіта для демократії» (Варшава, Польща) та ГО «Наше Поділля» (м. Вінниця) в рамках проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується за сприяння Національного фонду в підтримку демократії  США, оголошують конкурс малих грантів на підтримку українського громадянського суспільства в умовах війни.

В рамках конкурсу підтримуються проєкти спрямовані на:

  • Пріоритет 1. Підтримка та розвиток громадських та волонтерських ініціатив, що відповідають на виклики спричинені війною. Проєкти можуть бути спрямовані на: розвиток команди, збільшення безпеки, збільшення масштабів діяльності, покращення стандартів та якості роботи команди, збільшення залучення місцевих мешканців та/або ВПО до своєї діяльності, інформування про свою діяльність та розвиток фандрейзингових кампаній, обмін досвідом з іншими ініціативами, навчання/тренінги для волонтерів/команд.
  • Пріоритет 2.  Зміцнення зв’язків та співпраці внутрішньо переміщених осіб з мешканцями приймаючих громад. Проєкти мають відповідати на потреби внутрішньо переміщених осіб та бути спрямовані на інтеграцію ВПО в життя місцевих громад, зміцнення соціальної згуртованості та розвиток взаємодії між мешканцями громад, зокрема через: волонтерську діяльність, співпрацю на користь громади, навчання, активне залучення усіх мешканців до процесу прийняття рішень.

Реалізація проєктів має відбуватись на території невеликих населених пунктів та територіальних громад (сіл, селищ, містечок). Проєкти можуть бути спрямовані на вирішення проблем та завдань викликаних війною, але вони повинні мати локальний контекст та вирішувати конкретні проблеми чи виклики на місцях. 

 

За додатковою інформацією можна звертатися до 24-го травня 2023 року, контактна особа: Наталія Чермошенцева: konkurs@fed.org.pl

Білше інформації за посиланням: https://ngonetwork.org.ua/grantovyj-konkurs-pidtrymka-ukrayinskogo-gromadyanskogo-suspilstva-ta-volonterskyh-initsiatyv-lot-3/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь