A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулась робоча нарада з аграріями громади

Дата: 17.05.2023 16:07
Кількість переглядів: 106

17 травня в залі засідань Томашпільської селищної ради відбулась нарада за участю голови Томашпільської селищної ради, його першого заступника Віталія Годного, голови спілки фермерів та приватних землевласників «Злагода» Сергія Осипенка та керівників фермерських господарств нашої громади.

Питання, які розглядалися у цей день на засіданні стосувалися виконання завдань з мобілізаційної роботи, зазначених  у Постанові КМУ №1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів».
Та основним питанням, заради якого відбулася нарада, стало письмове звернення керівництва Вінницького військово-медичного клінічного центру Центрального регіону Міністерства Оборони України на адресу голови спілки фермерів «Злагода» Сергія Осипенка щодо надання фермерами посильної грошової допомоги на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва у медцентрі нового хірургічного корпусу, що дозволить розширити можливості хірургічного та терапевтичного профілів і приймати на лікування більшу кількість військовослужбовців, які потребують лікування та реабілітації.
Орієнтовна вартість проектних робіт складає 4 мільйони гривень, тому керівництво шпиталю й звертається по допомогу до всіх аграріїв Вінницької області. Будівництво корпусу здійснюватиме будівельна фірма з Німеччини за власні кошти.
Валерій Федорович у своєму зверненні до аграріїв побажав, щоб вони мали змогу спокійно доглянути та зібрати посіяне. Подякував кожному з них за те, що у цей непростий для країни час вони не шкодують власних сил, коштів, енергії та часу для підтримки ЗСУ.
Аграрії,  у свою чергу, запевнили, що й цього разу не підведуть - докладуть максимум зусиль для допомоги нашим захисникам задля спільної Перемоги.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь