A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Жительку Білої привітали з поважним ювілеєм

Дата: 17.05.2023 16:57
Кількість переглядів: 110

Днями секретар селищної ради Оксана Потуторовська та головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Інна Карпин від імені голови Томашпільської селищної ради Валерія Немировського та всієї громади привітали з 90-тою весною жительку Білої Анастасію Тихонівну Немировську.

Народилася Анастасія Тихонівна 15 травня 1933 року у Томашполі, в селянській багатодітній родині. Як і більшість підлітків того часу, по закінченні кількох класів школи, пішла працювати в місцевий колгосп, де й пропрацювала усі свої трудові роки.
З сімейним життям якось не склалося, то вона всю себе віддавала роботі, а нерозтрачену материнську любов - сім’ї донечки померлої сестри Марини.
Валентина та Анатолій Шкураки проживають з тіткою Анастасією Тихонівною на одному обійсті, ставляться до старенької, як до рідної матері, дякуючи їй за доброту, за багаторічну підтримку й материнську любов, і вже нині самі огортають її старість своєю турботою. А бабуся, не зважаючи на свої поважні роки, ще й нині хоче бути корисною для дорогих серцю людей – по-можливості порається по господарству, підтримує кожного своєю молитвою.
Шановна Анастасіє Тихонівно! Від усієї громади бажаємо Вам здоров’я, добра, благополуччя, родинного затишку й тепла, Божого благословення, бадьорості духу, любові та підтримки від рідних і діждатися ще й сотої весни свого життя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь