A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 23.05.2023 17:08
Кількість переглядів: 120

23 травня селищний голова Валерій Немировський, за участю членів виконавчого комітету та запрошених, провів чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради, на якому було розглянуто 70 питань порядку денного.

Члени виконкому підтримали прохання КП «Томашпільводоканал» про відшкодування з селищного бюджету різниці в тарифах для населення на послуги водопостачання та водовідведення за І-й квартал 2023 р. а також затвердили звіт про виконання фінансового плану за І квартал 2023 року даного комунального підприємства (звітувала головний бухгалтер КП «Томашпільводоканал» Вікторія Дідик).
Також було затверджено фінансовий план на 2023 рік та звіт за І квартал 2023 р. КП «Томашпільське інвестиційне агентство» (інформувала начальник фінансового управління Наталія Щербата).
На даному засіданні було затверджено уточнення до фінансового плану на 2023 рік КНП «Томашпільський ЦПМСД» та звіти про виконання фінансового плану за І-й квартал 2023 р. КНП «Томашпільський ЦПМСД», КНП «Томашпільська ЦРЛ» (звітували головні бухгалтери Світлана Дідур, Інна Балинська), Томашпільське КП (звітував головний бухгалтер Томашпільського КП Вадим Денега).
Членами виконкому було прийнято рішення про створення комісії з питань компенсації, згідно з постановою КМУ від 21 квітня 2023 р. №381 а також затверджено внесення змін до рішення виконавчого комітету від 13.02.2022 р. №6 «Про затвердження положення про експертну комісію Томашпільської селищної ради».
Окрім того, на засіданні було затверджено внесення змін до  рішення виконавчого комітету  від 23.06.2022 р. №195 ДСК «М» «Про затвердження мобілізаційних завдань» (інформувала начальник відділу загально-організаційного забезпечення Євгенія Аверченкова).
 Надано дозвіл на зріз 79 аварійних деревних насаджень на території Томашпільської громади.
Далі було розглянуто питання про переоформлення опіки над недієздатною особою (інформував начальник відділу соціального захисту Олександр Недомовний).
Прийнято ряд рішень, які стосувалися правового захисту дітей (інформували начальник служби у справах дітей Оксана Ярош, керуюча справами селищної ради Інна Шклярук).
Одноголосно прийнято рішення про  присвоєння адресного номера та видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло взамін втраченого оригіналу (інформував завідувач сектору містобудування та архітектури Валерій Луцишен).
Більшість питань порядку денного стосувались допомог на лікування. Таким чином виконком підтримав виплату одноразових грошових допомог на лікування онкохворим та тяжкохворим особам, пораненим військовослужбовцям, на поховання рідним померлих. Також було затверджено ряд питань про призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь