Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

«Створюємо простір вашої безпеки»: стартував новий проект поліції охорони

Дата: 30.05.2023 12:20
Кількість переглядів: 46

З початком широкомасштабного вторгнення рф на територію України для багатьох з нас питання безпеки вийшло на передній план. Тому, Департамент національної поліції охорони розробив та вже приступив до реалізації проєкту «Створюємо простір вашої безпеки»

«Маю за мету проінформувати Вас, що наразі поліція охорони реалізує проект «Створюємо простір вашої безпеки», метою якого є здійснення комплексу заходів, спрямованих на нормалізації безпекової ситуації, особливо відносно обʼєктів критичної інфраструктури, в тому числі і агропромислового комплексу», - повідомив начальник управління поліції охорони у Вінницькій області Олександр Бабишин.

Вивчивши в процесі діяльності особливості роботи аграрних підприємств,  дійшли висновку, що в даній сфері найбільш вразливими в криміногенному відношенні є місця зберігання (транспортування) засобів захисту рослин, зерна, техніки, а також офісні приміщення, де можуть зберігатися як готівкові кошти, так і документи на підприємство. Також доволі часто обʼєктами посягань можуть бути і домоволодіння та особистий транспорт керівників чи власників даних обʼєктів.

3 метою профілактики та припинення протиправних дій відносно обʼектів даної категорії, поліція охорони пропонує наступні види захисту:

- озброєна охорона стаціонарних обʼєктів  (складів 33Р, елеваторів, місць зберігання техніки, документів тощо);

- супровід, в тому числі із використання спеціалізованого автотранспорту, цінних, негабаритних вантажів по всій території України;

- контроль за несенням служби працівниками власної охорони підприємств (виявлення фактів розкрадань, вживання алкогольних напоїв, інші випадки недобросовісного виконання обовʼязків);

- патрулювання мобільними нарядами територій полів під час посівної кампанії, дозрівання та збору урожаю, охорона техніки, яка залишається на полях в нічний час;

- забезпечення особистої безпеки окремих працівників під час їх роботи (укладення угод, закупівля чи продаж урожаю, техніки, участь у масових заходах) по всій території України;

-  обладнання  обʼєктів системами охоронної та пожежної сигналізації з реагуванням на виклики нарядами УПО;

- обладнання автотранспорту системами GPS-моніторингу, з реагуванням на загрози нарядів поліції охорони, а також підключення на спостереження і обладнання «тривожними кнопками», переносних трекері GPRS і навіть мобільних телефонів.

Підрозділи поліції охорони є централізованою системою сил, створених для охорони обʼєктів та іншого майна державної, колективної та приватної  власності, юридичних осіб та громадян на договірних засадах.

Співробітники УПО забезпечені вогнепальною зброєю, спеціальним транспортом, спецодягом, спеціальними засобами індивідуального захисту і активної оборони, мають можливість у повному обсязі застосовувати владні повноваження працівників правоохоронних •органів щодо порушників правопорядку. У разі виникнення конфліктних ситуацій передбачена оперативна озброєна допомога групами реагування УПО та НПУ.

З питань замовлення охорони або отримання консультацій телефонуйте з мобільного на номер 9899 або на сайті: www.securitypolice.com.ua, і поліція охорони подбає про вашу безпеку!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь