Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З роси й води Вам, шановний ювіляре!

Дата: 31.05.2023 14:08
Кількість переглядів: 111

Сьогодні, 31 травня, у прекрасну весняну пору, 90-річний ювілей завітав у долю шанованого жителя нашої громади, томашпільчанина Віталія Тимофійовича Колісника – журналіста зі справжнім гартом, колишнього відповідального секретаря газети «Томашпільський вісник».
Привітати ювіляра у цей день завітали секретар селищної ради Оксана Потуторовська, керуюча справами селищної ради Інна Шклярук, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Людмила Поперечна та головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Інна Карпин, які від імені голови Томашпільської селищної ради Валерія Немировського і всієї громади, побажали йому міцного здоров’я, благополуччя, миру, вручили квіти та пам’ятний подарунок.

Народився Віталій Тимофійович у с. Вила. Після закінчення на відмінно місцевої семирічки навчався у Тульчинському педучилищі, звідки був направлений учителювати на Херсонщину. Затримався там не довго, адже був призваний на армійську службу. Служив у м. Одеса, де згодом заочно здобував в університеті фах філолога.
Певний час Віталій Тимофійович Колісник учителював у с. Яланець нашого району, а з 1958 року, на запрошення редакції Томашпільської районної газети, пішов у журналістику, і понад чотири десятки років працював відповідальним секретарем редакції райгазети.
Творчий доробок ювіляра вагомий, різножанровий, заслужено оцінений численною армією читачів, відзначений багатьма преміями у творчих конкурсах.
Віталій Тимофійович донині є завзятим поціновувачем книг та періодики, яку систематично передплачує, читає та обговорює з близькими по духу людьми.
З роси і води Вам, шановний ювіляре, людино творча небайдужа, глибокодумна і доброзичлива.
Міцним здоров’ям, миром, благополуччям, гарними звістками від дітей, онуків, правнуків нехай наповнюється кожен день і рік Вашого високоліття.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь