Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

1 червня – День захисту дітей

Дата: 01.06.2023 08:00
Кількість переглядів: 82

Дорогі діти, шановні батьки, жителі та гості Томашпільської громади!
Щороку у цей день ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Його встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 на підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім’ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна - дітям" та інших громадських організацій.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому наш святий обов’язок посякчасно дбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень захисту, виховання і дотримання прав дитинства. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.
  У цей день ми також висловлюємо безмежну вдячність усім, хто опікується дитячими долями: батькам, вихователям, вчителям, усиновлювачам, опікунам, піклувальникам. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради їхнього світлого майбутнього, ви виховуєте достойних громадян, які неодмінно стануть гордістю нашої держави.
Любі діти! Ви у нас найкращі, найталановитіші, найрозумніші і ще багато у чому перші. Ми з гордістю впевнені, що майбутнє громади й України – в надійних руках! Будьте слухняними, ввічливими, добрими і тоді обов'язково усі ваші мрії здійсняться. А ми, дорослі, подбаємо, щоб усе так і було!
І саме задля цього наші мужні захисники сьогодні боронять рідну землю, щоб повернути вам сонячні ранки без сирен, вибухів та страху,  мирне небо над головою і світле майбутнє!                    
Нехай ваші долі складаються легко, зростайте здоровими та щасливими. Теплого, безтурботного вам літа, веселих канікул, неповторних вражень, гарного відпочинку та щасливого дитинства у квітучій, рідній Україні.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь