Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ВІДЛЕТІЛИ В НЕБО ЯНГОЛЯТА...

Дата: 04.06.2023 08:00
Кількість переглядів: 90

Віднедавна радісне і світле свято Дня захисту дітей в Україні стало пов’язаним ще з однією, але дуже сумною датою - 4 червня – Днем вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, який був встановлений Верховною Радою України 1 червня 2021 року.

Дата 4 червня обрана не випадково – адже цього дня у всьому світі відзначають Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії, який було встановлено Генеральною Асамблеєю ООН 19 серпня 1982 року. Цей день став своєрідним  приверненням уваги суспільства до наявної проблеми та  протестом проти насильства і війни, яка забирає життя не лише у дорослих, а й у дітей.
Станом на 4 червня 2023 року більше ніж 1474 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. За офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 485 дитини загинули та понад 993 отримали поранення різного ступеня тяжкості, 393 дітей вважають зниклими безвісти. За кожним із цих чисел стоїть невимовний біль, зруйновані долі цілих родин.
На превеликий жаль, це ще не остаточні дані, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на  тимчасово окупованих та звільнених територіях.
Нині увесь світ має згуртуватися, щоб допомогти нам зупинити війну, в якій гинуть і страждають діти!
Вірмо у сили Збройних Сил України, й у те,що незабаром кожна дитина разом з усією Україною, святкуватиме Перемогу.
Діти – майбутнє вільної України.
Діти мають жити, пізнавати цей світ і зростати щасливими!
Діти мають жити в мирі!
Цього року День вшанування пам’яті безвинно вбитих  дітей припав на велике релігійне свято – День Святої Трійці. Помолімося ж усі до милостивого Господа за згублені життя ні в чому не винних дітей, за їх чисті і світлі душечки. Просімо Божої милості, щоб більше ніколи не гинули діти, і щоб на українській землі знову запанував мир. Нехай Святий Дух, який нині сходить з Небес на усе живе, утішить кожне зболіле й осиротіле батьківське серце, й хоч трішечки вгамує нестерпний біль від найважчої у світі втрати, спричиненої війною.
Вічна і світла пам’ять вам, наші Янголята!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь