Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Харківський національний автомобільно-дорожній університет (ХНАДУ) запрошує на навчання

Дата: 07.06.2023 08:27
Кількість переглядів: 72

Харківський національний автомобільно-дорожній університет (ХНАДУ) пропонує низку спеціальностей з урахуванням регіонального контенту, що особливо актуально для внутрішньо переміщених осіб. Університет надає можливість перекваліфікуватися під регіональні особливості, що значно полегшить пошук роботи для внутрішньо переміщених осіб, а також для тих, хто втратив місце роботи через повномасштабне вторгнення росії.

ХНАДУ має багаторічний досвід роботи в сфері освіти, як для випускників 11 класів і коледжів, так і для освіти дорослих (післядипломна освіта). Заклад має необхідні ресурси та освітні програми для підготовки висококваліфікованих спеціалістів з технічних та гуманітарних дисциплін. Окрему увагу адміністрація університету приділяє освіті в дистанційному (on-line) форматі. Студенти мають можливість переглядати актуальний розклад занять через сайт або додаток, а також продивлятися записи лекцій, які викладачі заздалегідь записують на випадок відключення світла або ракетного обстрілу України.

Освітні програми спрямовані на розвиток фахових компетенцій, необхідних для ринку праці. Впродовж навчання здобувачі отримують практичні поради щодо пошуку роботи, працевлаштування та закріплення на новому робочому місці.

Для комфорту майбутніх абітурієнтів на Вінниччині відкрито консультаційний центр приймальної комісії, який знаходиться за адресою: м.Вінниця, вул. Ващука 10, в Комунальному закладі "Вінницький ліцей 35".

Контактний номер телефону консультаційного центру: 099-663-72-95.

Спеціальності ХНАДУ Завантажити презентацію 

Більше інформації про вступ до ХНАДУ

ХНАДУ в соціальних мережах    instagram   telegram    facebook  youtube

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь