Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Жителів громади залучатимуть до суспільно корисних робіт

Дата: 08.06.2023 14:10
Кількість переглядів: 139

8 червня голова Томашпільської громади Валерій Немировський провів позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому було розглянуто 14 нагальних питань.

Особливу увагу члени виконкому приділили розгляду питання, що стосувалося організації суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану та запровадження трудової повинності. У ньому, зокрема, йшлося, що згідно з наказом голови Тульчинської РВА Олександра Гаврилюка у зв’язку з воєнним станом, безробітних осіб, які перебувають на обліку Центру зайнятості залучатимуть до суспільно корисних робіт, основний перелік яких прописаний в постанові Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 753 «Про затвердження Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану». При цьому робота безробітних оплачуватиметься за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Також, зі змінами, визначено перелік організацій, з якими в даному напрямку буде співпрацювати Томашпільський Центр зайнятості: Томашпільське КП, КП «Томашпільводоканал», відділ освіти, спорту, культури та туризму, КНП «Томашпільський ЦПМСД», КНП «Томашпільська ЦРЛ» (інформував начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення селищної ради Андрій Щербатий).
Крім того, члени виконкому погодили рішення про надання одноразової грошової допомоги на лікування окремим жителям громади та військовослужбовцям, які отримали бойові поранення. Розглянули дві заяви щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.
По закінченні засідання присутні обговорили ще ряд важливих буденних питань, що стосуються соціального розвитку громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь