Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Я БУДУ СУМУВАТИ ЗА ТОБОЮ, ШКОЛО. ВСЕ, ЩО ДАЛА ТИ, Я ВІЗЬМУ З СОБОЮ!

Дата: 17.06.2023 10:15
Кількість переглядів: 190

Сьогодні, 17 червня у другій половині дня актова зала Томашпільського ліцею була переповнена красивими, святково одягнутими, по-дорослому урочисто піднесеними випускниками старших класів, їх учителями, наставниками, батьками та гостями, адже у цей день відбувся випускний вечір.

Випуск 2023-го був нетрадиційним, як і три останніх роки навчання, на які випали складні випробування ковідною епідемією, а потім - ще й страшною російсько-українською війною. Навчання проходило зачасту онлайн, під звуки сирен повітряної тривоги, в укриттях... Та все ж випускникам Томашпільського ліцею це не завадило добре підготуватися і показати гарні результати на незалежному мультимедійному опитуванні.
Урочистість розпочалась із вшанування пам’яті хвилиною мовчання загиблих під час війни воїнів та мирного населення. Далі відбулась  церемонія вручення медалей, офіційних документів, нагород та відзнак.
Цьогоріч Томашпільський ліцей випустив у доросле життя 51-го випускника, серед яких - 9 медалістів:  7 учні отримали золоті медалі, а 2 – срібні.  Троє із випускників – діти із числа ВПО, які через війну вимушені були покинути свої рідні школи та домівки у гарячих точках країни.
Розділити радість цього незабутнього свята із випускниками завітали голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму Ігор Ярош. Вітаючи юнаків і юнок із закінченням ліцею, очільник громади зазначив, що нелегкий час випав на долю української молоді, яка нині відчуває на собі чи не найбільшу відповідальність за майбутнє нашої Держави. Побажав їм впевненості, віри у завтрашній день, у власні сили, цілеспрямованості, сміливості у досягненні своєї мети та ніколи не забувати стежини до рідного ліцею. Подякував нашим захисникам за те, що ми цьогоріч змогли святкувати випуск. Від селищної ради вручив кожному з випускників пам’ятні подарунки.
У цей день з напутніми словами до випускників також звернулися  директор ліцею Майя Немировська, начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму Ігор Ярош, директор дитячого будинку творчості Мирослава Олійник, перші вчителі, класоводи, батьки. Кожен із них бажав дітям тільки найкращого – здоров’я, миру, здійснення мрій, не забувати, де народилися і пишатись своїм корінням та рідним краєм,  гарної долі, і дивитися вперед – тільки з надією, назад – з вдячністю, в небо – з молитвою, а навкруги – з любов’ю до батьків, дорогого серцю ліцею, друзів,  рідної Батьківщини.
Випускники у відповідь теж дякували усім, хто впродовж років навчання допомагав, підтримував, радив, давав знання і вірив у них – вчителям та своїм рідним.
І, звичайно ж, був вальс із батьками. Хоч на тісній сцені, але в обіймах найрідніших людей.
Доповнили урочистість випускного вечора виступи учнів ліцею, а також й самих випускників, адже всі наші діти надзвичайно талановиті.  
Прощальний вальс випускники присвятили нашим захисникам - мужнім воїнам  Збройних Сил України, завдяки яким цей випускний сьогодні відбувся.
Захід видався надзвичайно урочистим, але водночас і сумним. Атмосфера вечора була сповнена добра та щирої вдячності.
Тож у добру путь, дорогі наші випускники буремного, незламного 2023-го! У нелегкий для країни час доводиться вам вступати у бурхливе море дорослого життя. Та ви обов’язково з усім справитеся, адже ніяка війна не в силі відібрати віру у Перемогу та у здійснення мрії. Озброєні  знаннями в рідному ліцеї, окрилені любов’ю батьків, загартовані подвигами своїх співвітчизників - сміливо крокуйте вперед, нічого не бійтеся, ніколи не здавайтеся, і ні перед чим не зупиняйтеся.
Хай на цьому непростому шляху береже вас Господь і благословляє на щасливе й мирне майбуття.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь