Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулись 39 чергова сесія селищної ради 8 скликання та позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 22.06.2023 14:28
Кількість переглядів: 96

Сьогодні, 22 червня, відбулась чергова 39 сесія 8 скликання Томашпільської селищної ради. В ній взяли участь 16 депутатів, із 26 обраних, запрошені.
На порядок денний було винесено 28 нагальних питань, які попередньо детально розглядались на засіданнях виконавчого комітету та постійних комісій.

Першим депутати розглянули питання та прийняли з поправкою проект рішення про перейменування окремих вулиць та провулків населених пунктів Томашпільської громади (інформував завідувач сектору містобудування та архітектури Валерій Луцишен).
Далі депутати одноголосно підтримали проект рішення про намір передачі в тимчасову оренду комунального майна та включення об’єктів нерухомого майна до Переліку другого типу. Затвердили упорядкування штатів закладів дошкільної освіти та План роботи Томашпільської селищної ради на ІІІ квартал 2023 року.
Проголосували за проект рішення про передачу матеріальних цінностей з балансу КУ «Центр надання соціальних послуг».
Затвердили ряд змін до рішень окремих попередніх сесій: 16 чергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання від 15.11.2021 р. №1849 «Про затвердження в новій редакції Положення та структури КУ «Центр надання соціальних послуг»»; 33 сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання від 22.12.2022 р. №2730 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Томашпільської селищної ради на 2023 рік»; 33 сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання від 22.12.2022 р. №2735 «Про бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2023 рік (02512000000)». А також прийнято проект рішення про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту у Томашпільській громаді на 2021-2025 рр., затвердженої 9 черговою сесією 8 скликання №1077 від 25.06.2021 р.
Також прийняли проекти рішень про отримання та передачу міжбюджетних трансфертів.
Ціла низка затверджених рішень стосувалася питань землеустрою:   затвердження технічної документації щодо становлення меж земельних ділянок в натурі для подальшої їх передачі у власність; надання дозволу  на виготовлення технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельної ділянки за межами с. Нетребівка.
Депутати розглянули та задовільнили ряд клопотань що стосувалися надання дозволів на виготовлення проєктів землеустрою для відведення земельних ділянок в оренду; зміни цільового призначення земельної ділянки. Прийняли проекти рішення про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку та проведення інвентаризації земель на території селища Томашпіль. Затвердили акт за результатами звернення заяви громадянки Томашполя щодо правомірності розміру побудови огорожі сусіднього домоволодіння.
Депутати також розглянули клопотання КП «Томашпільводоканал» щодо відведення земельної ділянки для побудови додаткового каптажу у с. Липівка. Та включили до порядку денного ще одне клопотання, від жителів с. Яланець, що стосувалося прохання у вирішенні нагальної проблеми з ремонту водогону, який знаходиться на балансі ПрАТ ПК «Поділля».
Засідання сесії пройшло в діловій обстановці, Валерій Федорович щиро подякував депутатам за злагоджену та конструктивну роботу.
*   *   *
У зв’язку з тим, що, на превеликий жаль, у нашій громаді є загиблий воїн, одразу по закінченні сесії відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. На ньому було розглянуто одне важливе питання, яке потребувало термінового вирішення – виділення одноразової грошової допомоги на поховання сина матері загиблого Героя-земляка (рішення виконавчого комітету підготувала та зачитала керуюча справами селищної ради Інна Шклярук).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь