Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З нагоди Дня Конституції України у Томашпільській громаді відбулося покладання квітів

Дата: 28.06.2023 11:36
Кількість переглядів: 122

27 років тому Верховна Рада України від імені українського народу прийняла Основний Закон держави, що ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.

Сьогодні, 28 червня, з нагоди Дня Конституції України у нашій громаді відбулося урочисте покладання квітів до погруддя великого Кобзаря, шанувальника і знавця конституційних прав і свобод - Тараса Шевченка, й до Пам’ятного знака БОРЦЯМ ЗА СВОБОДУ І НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ.
Від імені усієї Томашпільської громади вшанували пам'ять всіх, хто відстоював незалежність Української держави на різних етапах її державотворення голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, перший заступник голови Віталій Годний, заступник з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Борис Наконечний, керуюча справами селищної ради Інна Шклярук, головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму Інна Карпин, керівники та працівники усіх структурних підрозділів селищної ради.
Конституція увійшла в наше життя як головний гарант державності і демократії, незалежності і соборності України. Вона має унікальне історичне коріння, адже у той час, коли в Європі основним державним устроєм була абсолютна монархія, українці вже мали свій Основний закон – Конституцію Пилипа Орлика. Цей пам’ятний день відкрив перед нами шлях до розвитку і зміцнення правової Держави.
Тож, продовжуймо працювати на Перемогу, допомагаймо нашим захисникам, дбаймо проф свою Батьківщину, щоб вона, невдовзі зцілившись від руїн війни, стала ще красивішою та затишнішою, справжньою європейською країною.
Слава Україні!
СЛАВА НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь