Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

4 липня – День Національної поліції України

Дата: 04.07.2023 08:00
Кількість переглядів: 88

Шановні працівники Національної поліції, ветерани поліцейської служби нашої громади!
Щиро вітаємо вас із професійним святом!
Чотири роки тому Президент України підписав документ, який докорінно змінив систему правоохоронних органів нашої країни. Тож саме сьогодні ми вітаємо усіх, хто вдень та вночі в силу своєї компетентності та обов`язків охороняє життя та здоров’я, права та свободи громадян нашої громади.

Здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на вас, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки. Сьогодні ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоїте на варті законності та правопорядку.
У день свята прийміть щиру подяку за вашу самовіддану працю, за ваше прагнення зробити все можливе, щоб люди жили за законами цивілізованого світу! Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного жителя громади. Хай на усіх життєвих шляхах береже вас Господь.
Від щирого серця бажаємо вам мужності, витримки й наснаги, міцного здоров’я та родинного тепла вам та вашим близьким, злагоди, вірності службовому обов’язку та успішної служби на благо громади та українського народу. Мирного неба і Перемоги нам усім!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь