A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось 2 пленарне засідання 6 сесії селищної ради

Дата: 16.05.2017 17:08
Кількість переглядів: 702

На 2 пленарне засідання 6 позачергової сесії селищної ради 8 скликання, що відбулося 16 травня, було винесено 48 питань, які стосувалися різних сторін життєдіяльності Томашпільської  селищної об’єднаної  територіальної громади.

В позачерговій сесії взяли участь 21 депутат із 26-ти. 
Серед важливих питань, які розглянули депутати, це внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади (додатково заплановано 200 тис.грн. для надання матеріальної допомоги громадянам), внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання від 06.01 2017 року «Про селищний бюджет на 2017 рік» (передбачено поповнення статутних фондів Томашпільского КП та ККП для надання допомоги жителям п`ятиповерхівки для придбання матеріалів на ремонт покрівлі, придбання віброплити та повітредуйки, лавочок, на капітальний ремонт муру в с. Ракова та ін.).
Затверджено Порядок виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна та відумерлої спадщини на території Томашпільської селищної об`єднаної територіальної громади.
Створено комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги  Томашпільської селищної об`єднаної територіальної громади», відділу освіти Томашпільської селищної об`єднаної територіальної громади,  утворено старостинські округа Томашпільської селищної ради та затвердження «Положення про старосту Томашпільської селищної ради». Крім цього внесено зміни до рішення 1 сесії селищної ради 8 скликання від 06.01.2017 року №14 «Про затвердження структури апарату селищної ради,витрат на його утримання та застосування положень Постанови КМУ від 09.03.2006 р.№268 «Про утворення структури та умов оплати праці працівників апарату виконавчої влади,органів прокуратури,судів та інших органів». Прийнято рішення про вхід до складу співзасновників комунальної установи «Томашпільська районна дитячо-юнацька спортивна школа» та про  створення пожежної команди на території Томашпільської селищної об`єднаної територіальної громади.
Розглянуто ряд земельних питань, звільнено від плати за харчування в дитсадках об`єднаної територіальної громади дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. 
В питанні про дотримання регламенту селищної ради депутати так і дійшли спільного рішення тому відклали  до вивчення, рішення по ньому прийматимуться на наступних сесіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь