Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

19 грудня – День адвокатури

Дата: 19.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 49

Шановні представники юридичної спільноти, ветерани адвокатської справи!
       Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем адвокатури!
Ваша відповідальна праця є важливим показником рівня демократії в державі, його політичної та економічної стабільності. Висока честь та величезна відповідальність бути адвокатом, адже саме на вас покладаються надії забезпечення прав та законних інтересів громадян і організацій, дотримання законності та збереження справедливості. Ви щоденно допомагаєте людям вирішувати найскладніші, а часто й доленосні проблеми.

Щиро дякуємо вам за принциповість, відповідальність, відданість ідеалам справедливості, цілеспрямованість та наполегливість у справі відстоювання конституційних прав і свобод громадян.
Бажаємо, щоб ваші професійні зусилля завжди були винагороджені довірою людей, повагою з боку колег та представників державних органів і сприяли подальшому розвитку та зміцненню високопрофесійної та незалежної української адвокатури.
Мирного вам неба над головою, міцного здоров’я, мужності й витримки у відстоюванні прав законності, нових професійних здобутків, життєвої наснаги, сімейного добробуту, добра та благополуччя!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь