Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

Дата: 21.12.2023 15:21
Кількість переглядів: 71

21 грудня у великій залі засідань селищної ради під головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулося засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради. В його роботі взяли участь 21 член виконавчого комітету, запрошені.
Перед початком роботи Валерій Федорович з гордістю вручив від голови Вінницької обласної ради В’ячеслава Соколового Почесні Грамоти та грошові винагороди за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування старості Вилянського старостинського округу Тетяні Олійник та головному спеціалісту Великорусавського старостинського округу Миколі Ковалю.

На порядок денний виносилось 94 нагальних питання. Серед прийнятих рішень, - внесення змін до рішення 33 чергової сесії 8 скликання від 22.12.2022 р. №2735 «Про бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2023 рік (02512000000)», затвердження уточнень до фінансових планів на 2023 р. КНП «Томашпільська ЦРЛ», Томашпільського КП, КП «Томашпільводоканал», КП «Томашпільське інвестиційне агентство». А також затвердження плану роботи виконавчого комітету селищної ради на 2024 рік.
Члени виконкому також взяли до відома інформацію про зроблену у 2023 р. роботу постійних комісій з питань захисту прав дитини та адміністративної комісії, які діють при виконавчому комітеті Томашпільської селищної ради. Прослухали звіт про стан ведення обліку військовозобов’язаних на території Томашпільської  громади за 2023 р.
Затвердили проектно-кошторисну документацію по об’єкту «Реконструкція частини нежитлової будівлі і міні-цех з переробки молока». А також види суспільно-корисних робіт та перелік об’єктів для відбування засудженими покарання у вигляді громадських робіт на 2024 рік по Томашпільській територіальний громаді.
Надали дозвіл на встановлення пам’ятного Меморіалу Слави та Пам’яті загиблим на війні односельчанам на території Вилянського місцевого парку.
Розглянули ряд питань, які стосувалися правового захисту дітей: взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті Томашпільської селищної ради дітей, позбавлених батьківського піклування; надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини, без згоди одного із батьків; надання статусу  дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та ін..
Узгодили рішення про видачу дублікатів свідоцтва на право особистої власності взамін втраченого оригіналу та про присвоєння адресних номерів житловій та нежитловій будівлям.
Прийняли рішення про надання одноразової грошової допомоги на лікування жителям громади, які потребують лікування та пораненим військовослужбовцям. А також про виділення одноразової матеріальної допомоги на поховання померлих родичів.
Розглянули низку заяв щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на неофіційній основі.
По завершенні засідання голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський тепло подякував усім членам виконкому, головам та членам постійних комісій селищної ради за злагоджену, плідну, кропітку роботу протягом року. Привітав з прийдешніми зимовими святами, побажав успіхів у праці, здоров’я, благополуччя, мирного неба, і здійснення найбільшого для всіх бажання – найшвидшої Перемоги.
Працюємо далі. Мирних усім свят і вагомих трудових буднів!  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь