Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація про  необхідність проведення пожежно-профілактичних відпрацювань на території Томашпільської ТГ на протязі 2024 року

Дата: 16.01.2024 16:26
Кількість переглядів: 41

   У зв’язку із збільшенням пожеж та пожежонебезпечним періодом відділом організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Тульчинського РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області проводяться заходи щодо запобігання та протидії пожежам на об’єктах та в приватному секторі населених пунктах Томашпільської ТГ на протязі 2024 року.

   Аналізуючи  стан пожежної безпеки об¢єктів  різних форм власності  та  житлових  будинків  громадян на протязі 2023 року на  території Томашпільської ТГ виникло 43 пожежі та загорянь. Економічні втрати від пожеж склали понад 1 млн. 300  тис. гривень. Під час пожеж зареєстровано 1 випадок загибелі внаслідок пожежі. Всього в Тульчинському районі виникло 397 пожеж та загорянь. Економічні втрати від пожеж склали понад 15 млн. 700  тис. гривень. Під час пожеж зареєстровано 12 випадків загибелі внаслідок пожеж.

   Переважна більшість пожеж виникла в приватних домоволодіннях, що належать громадянам.

Основними причинами загибелі людей є порушення правил пожежної безпеки в побуті та недостатня ефективність заходів щодо попередження нещасних випадків на водних об’єктах, які вживаються на місцях.

   В результаті вищевикладеного відділом організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Тульчинського РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області  на протязі 2024 року будуть здійснюватися планові (позапланові в наслідок загибелі під час пожежі) відпрацювання населених пунктів на території Томашпільської ТГ, під час яких буде здійснено перевірку помешкань громадян так званої “групи ризику” – одиноких та одиноко проживаючих пристарілих, багатодітних сімей та осіб, що зловживають спиртними напоями. Найбільшу увагу буде звернено на використання пічного опалення, електричні лічильники в домоволодіннях громадян,  використання електропроводки, зберігання грубих кормів для великої рогатої худоби у своїх домоволодіннях та ряд інших питань із забезпечення пожежної безпеки також буде доведено вимоги правил охорони життя людей на водних об’єктах України.

   З метою покращення інформування щодо протипожежного стану на об'єктах різних форм власності, прошу Вас посприяти залученню до вказаного заходу працівників старостату, депутатського корпусу, представників відомчих організацій, наглядових органів, соціальних працівників, працівників міністерства охорони здоров’я, співробітників ВП № 2 Тульчинського РВП ГУНП України у Вінницькій області.

За інформацією Тульчинського РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій  області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь