Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось методичне навчання з питань мобілізаційної роботи

Дата: 28.02.2024 16:04
Кількість переглядів: 65

Сьогодні, 28 лютого, у  залі засідань Томашпільської селищної ради відбулося методичне навчання   з питань виконання вимог законодавства  щодо військового обліку. У заході  взяли участь  заступник голови Тульчинської  районної військової адміністрації  Володимир Скалій, голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, начальник першого відділу Тульчинського районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олег Кучерук, головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату Тульчинської райдержадміністрації Микола Лазарук, офіцер відділення обліку мобілізаційної роботи першого відділу Тульчинського РТЦК та СП Олег Линько, відповідальні особи за ведення військового обліку підприємств, установ та організацій, головні спеціалісти з кадрових питань органів місцевого самоврядування, представники фермерських господарств, старости старостинських округів Томашпільської громади.

  У ході навчання було обговорено такі актуальні питання військового обліку: стан ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів, порядок взяття та зняття з обліку, здійснення своєчасного оповіщення військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних працівників, проведення  звірки облікових даних, укладання договорів з мобілізаційних завдань, адміністративна відповідальність за порушення правил  ведення військового обліку і таке інше.
Керівники та спеціалісти детально розповіли про нюанси ведення мобілізаційної роботи в рамках чинного законодавства України,  відповіли на численні запитання залу. Загалом захід пройшов у формі конструктивного дружнього діалогу.
По закінченні зустрічі очільник громади Валерій Немировський подякував гостям за надану корисну інформацію, а представникам місцевого самоврядування за розуміння і плідну співпрацю з владою під час воєнного стану, за вагому допомогу армії. Бо лише працюючи разом ми можемо наблизити нашу спільну Перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь