Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи

Дата: 04.03.2024 16:19
Кількість переглядів: 62

Запрошуємо підприємців та зацікавлених у розвитку власної справи мешканців Томашпільської громади взяти участь в інформаційному семінарі «Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи».
Учасники зможуть отримати інформацію щодо можливостей залучення ресурсів для розвитку чи започаткування власної справи, термінів та особливостей участі в державних та міжнародних програмах з фінансової підтримки бізнесу, а також дізнатися про можливості подальшого навчання для розвитку підприємницького потенціалу та навичок бізнес-планування.

 Для кого: захід розрахований на діючих підприємців (представники мікро, малого бізнесу усіх сфер діяльності, в т.ч фермерські господарства), а також бажаючі започаткувати власну справу  та активні мешканці, які готові брати соціальну відповідальність за власний добробут, в т.ч В ПО, ветерани/ки).
 Коли: 27 березня, 10:00 - 13:00 год.
 Де: селище Томашпіль, площа Тараса Шевченка, будинок 1, зала № 2 адмінприміщення Томашпільської селищної ради.
 Для участі необхідно ОБОВ’ЯЗКОВО зареєструватися  за посиланням:
https://forms.gle/fRhhPLSCWgMo3wu7A
 Захід проводиться Томашпільською селищною радою спільно з Агенцією регіонального розвитку Вінницької області відповідно.
Довідково:
Одним з пріоритетів діяльності Агенції регіонального розвитку Вінницької області є розвиток мікро-, малого та середнього бізнесу. Команда Агенції надає консультації діючим і потенційним підприємцям, проводить інформаційно-освітні заходи з розвитку підприємницького потенціалу, надає експертну підтримку органам місцевої влади з розроблення програм підтримки бізнесу, розробляє та реалізує проєкти з розвитку бізнес-середовища,  в т.ч, спільно із громадами.
У 2023 р. навчання з розвитку підприємницьких навичок пройшли понад 50 осіб. Понад 75% підприємців, що за підтримки Агенції взяли участь в конкурсах та програмах, стали переможцями та отримали фінансування для розвитку власного бізнесу. Загалом у 2023 р., за підтримки Агенції, діючі та майбутні підприємці в сумі залучили понад 1,7 млн грн на розвиток власної справи.

""


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь