A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

8 березня – Міжнародний жіночий день

Дата: 08.03.2024 08:00
Кількість переглядів: 38

Дорогі наші жінки - матусі, дружини, дівчата, донечки, сестрички, колежанки - захисниці фронту і тилу!
Прийміть найщиріші вітання із Міжнародним жіночим днем – 8 березня!
На ваших тендітних плечах тримається увесь світ: мир в оселі, сімейний добробут, здоров’я і майбутнє дітей. А нині ви ще й нарівні з чоловіками на передовій захищаєте нашу Вітчизну, рятуєте життя воїнів, тримаєте надійний тил, працюєте, навчаєте, молитвою прихиляєте Небо до своїх рідних, до України. Завдяки вашому нескінченному терпінню, стійкості, мудрості і любові ми неодмінно разом подолаємо усі випробування.

У цей нелегкий час саме ви робите величезний вклад в економіку країни, дбаєте про розвиток нашої територіальної громади. І при цьому залишаєтеся жіночними, чарівними, терплячими та мудрими, дбайливими матерями та люблячими дружинами, берегинями домашнього вогнища.
Уклінно дякуємо усім матерям, дружинам, донечкам, сетричкам, які чекають з фронту благополучного повернення додому своїх найрідніших, наймиліших серцю людей. Схиляємо голови перед усіма матерями, дружинами, які через війну зазнали гіркого болю втрат. Вічна пам’ять усім Захисницям, які віддали своє життя за Україну.
Дорогі наші Берегині! Нехай Господь дає вам здоров’я, сил і витримки пережити усі труднощі, які нині випали на вашу жіночу дролю. І по ваших святих молитвах подарує мир і спокій нашій Україні і кожній родині. І хай ця весна принесе всім нам таку бажану Перемогу!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

букет квітів

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь