Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вінницький педагогічний університет запрошує на навчання

Дата: 02.04.2024 15:36
Кількість переглядів: 42

У Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського (далі - університет) акредитовано освітньо-професійні програми першого рівня вищої освіти (підготовки бакалавра), другого рівня вищої освіти (підготовки магістра) та третього рівня вищої освіти (підготовки доктора філософії) за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування», а також здійснюється освітня діяльність за відповідними освітньо-професійними програмами першого рівня вищої освіти (підготовки бакалавра), другого рівня вищої освіти (підготовки магістра) за спеціальностями «Менеджмент» та «Право».

Детальніше з умовами вступу на навчання можна ознайомитися на сайті університету за адресою: http://vspu.edu.ua/abiturientu або за тел. 093-055-50-57,067-236-16-90.

Також, інформуємо, що на базі університету здійснюватиметься освітня діяльність у сфері підвищення кваліфікації державних службовців, голів місцевих державних (військових) адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад (далі - курси підвищення кваліфікації) за типовими загальними, професійними (сертифікатними) та загальними короткостроковими програмами.
Зокрема, планується проведення триденного тренінгу для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування щодо забезпечення участі молоді у формуванні та реалізації молодіжної політики з урахуванням стандартів та підходів Ради Європи, базуючись на затвердженій Типовій загальній короткостроковій програмі підвищення кваліфікації «Молодіжна політика, заснована на підходах участі» (контактна особа - Ольга Андріївна Материнська, к.е.н., доцент кафедри фундаментальних і приватно-правових дисциплін, тел. 067-393-12-02).
Навчання здійснюватиметься за рахунок коштів фізичних та поридичних осіб. 

""


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь