A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Кубок Томашполя з волейболу

Дата: 28.11.2014 18:36
Кількість переглядів: 934

28 листопада на спортивній базі НВК"Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів- гімназія"відбулися змагання на Кубок Томашполя із волейболу серед команд селища Томашпіль, участь в яких взяли змішані команди підприємств, установ та організацій району. У відкритті турніру взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Закорченний,заступник голови районної ради Валентина Залюбівська та голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський.
Змагання проводились з метою розвитку волейболу, залучення населення для занять фізичною культурою та спортом. Ігри проходили за круговою системою.
В нелегкій боротьбі перемогла команда «Динамо» районного відділу внутрішніх справ, на другому місці – команда «Золотий колос» управління агропромислового комплексу райдержадміністрації ,на третьому – команда «Держслужбовець» працівників райдержадміністрації.
Команда – переможець отримала з рук Валерія Немировського та Валентини Германівни перехідний Кубок та грамоту райдержадміністрації, районної ради, селищної ради, а команди, що зайняли друге та третє місця - Грамоти , а також команди були нагороджені відповідними грошовими преміями.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь