A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

У цьому розділі можна ознайомитись з новинами Томашпільської селищної ради.

Дата: від до Скинути

Виробничий підрозділ «Жмеринська дистанція колії» повідомляє про виконання ремонтно-колійних робіт

Виробничий підрозділ «Жмеринська дистанція колії» повідомляє про виконання ремонтно-колійних робіт

По ВП Жмеринська дистанція колії будуть виконуватись ремонтно-колійні роботи по заміні плітей безстикової колії в межах залізничного переїзду на напрямку Жмеринка – Вапнярка. Даний переїзд перетинає автомобільну дорогу Т-02-12 Вінниця – Тиврів – Шпиків – Комаргород (1177 км ПК 5 перегону Рахни – Юрківка). 

16:18 25.04.2024

Відбулася  51 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Відбулася 51 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

25 квітня 2024 року, відбулося пленарне засідання позачергової 51 сесії Томашпільської селищної ради восьмого скликання під головуванням очільника громади Валерія Немировського. У роботі пленарного засідання взяли участь 16 депутатів із 26 обраних, запрошені.

15:24 25.04.2024

МАМО, НЕ ПЛАЧ, Я ПОВЕРНУСЬ ВЕСНОЮ…

МАМО, НЕ ПЛАЧ, Я ПОВЕРНУСЬ ВЕСНОЮ…

Рясним дощем з самого ранку заплакало весняне небо, плакали усі, хто прийшов сьогодні попрощатися й провести в останню життєву дорогу загиблого на війні молодого хороброго воїна-земляка з Антонівки Ігоря Костянтиновича Рябенка.

16:35 24.04.2024

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

23 квітня під головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. В його роботі взяли участь члени виконавчого комітету, запрошені. Першим питанням члени виконавчого комітету прослухали інформацію про роботу за перший квартал поточного року підприємства сфери обслуговування населення комунальними підприємствами на території Томашпільської територіальної громади (інформував директор Томашпільського КП Вадим Немировський).

15:50 23.04.2024

Планове відключення газопостачання з 6 по 31 травня 2024 року

Планове відключення газопостачання з 6 по 31 травня 2024 року

Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» доводить до відома усіх співвласників, що у будинку № 3,5,7,9,13 по вул. Молодіжна смт.Томашпіль З 6 по 31.травня 2024 р. з 9.00 год. до 16.00 год. будуть проводитися роботи з технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж на виконання Правил безпеки систем газопостачання, ст.19 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання у багатоквартирному будинку та 1 ипового договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку.

10:26 23.04.2024

20 КВІТНЯ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ВДЯЧНОСТІ ВОЛОНТЕРАМ

20 КВІТНЯ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ВДЯЧНОСТІ ВОЛОНТЕРАМ

Шановні  волонтери, жителі Томашпільської громади! Сьогодні ми не уявляємо своєї країни без цих людей доброї волі, які стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни. Волонтерський рух нині – це автономна потужна сила, що стала об’єднуючим фактором і фундаментом громадянського суспільства України у нових умовах. Вчорашні юристи й електрики, освітяни й аграрії, бізнесмени й підприємці, усі свідомі громадяни виявилися справжньою резервною армією, єдиною зброєю яких є чуйне серце і бажання безкорисливо допомагати.

07:30 20.04.2024

Сказ це небезпечно!

Сказ це небезпечно!

Сказ - особливо небезпечне, смертельне вірусне захворювання, яке закінчується смертю. Хворіють на нього люди і тварини як свійські , так і дикі.      На  сказ хворіють лише ссавці, тобто теплокровні тварини та люди.  Птахи, змії та риби не є ссавцями, тому вони не можуть заразитися сказом і не можуть його передавати.    Джерелами сказу є тварини, головним чином із сімейства собачих (вовки, лисиці), а також кажани. 

14:56 19.04.2024

Про необхідність суворого дотримання суб’єктами господарювання та фізичними особами регламентів застосування засобів захисту

Про необхідність суворого дотримання суб’єктами господарювання та фізичними особами регламентів застосування засобів захисту

У зв’язку із нетиповими погодними умовами на окремих полях Вінницької області розпочалось цвітіння ріпаку. Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області повторно наголошує про необхідність суворого дотримання суб’єктами господарювання та фізичними особами регламентів застосування засобів захисту. Нехтування цими правилами може призвести до важких наслідків, у т.ч. отруєння людей та знищення медоносних бджіл.

14:51 19.04.2024

Про скликання 51 сесії Томашпільської селищної ради

Про скликання 51 сесії Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 19 квітня 2024 року № 78 "Про скликання 51 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 25 квітня 2024 року відбудеться засідання 51 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 9 год.

10:51 19.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь