A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Привітали довгожителя з ювілейною датою

Привітали довгожителя з ювілейною датою

У с.Кислицькому проживає нині Анатолій Васильович Сербул, якому цими днями виповнилося 90 років. Привітати довгожителя з ювілейною датою приїхали до Анатолій Васильович в цей день селищний голова Валерій Немировський, староста Кислицького округу Віктор Цимбал, директор селищного Центру надання соціальних послуг Людмила Поперечна, завідувачка відділення соціальної допомоги «Догляд вдома» Алла Барчишена.

16:32 31.05.2021

Новини спорту

Новини спорту

Велосипедний пробіг, організований серед учнів Томашпільської школи – гімназії в рамках обласного фестивалю велосипедних заходів, приурочених до Дня Європи «Я на велисипеді – ні обмежень, ні кордонів», відбувся минулої неділі в Томашполі. В пробігу взяли участь 28 учнів – хлопці й дівчата, які стартували біля Будинку дитячої творчості, а фінішували біля центральної лікарні.   Найшвидше з усіх учасників дистанцію подолала Дар’я Дацько, учениця 8 класу, друге місце серед дівчат зайняла  Дар’я Іваскевич, учениця 5 класу, на третьому – Софія Слободянюк, теж п’ятикласниця. Серед хлопців перше місце виборов Назар Жовтан, учень 7 класу, друге -  у Назара Січкара із 5 класу, а третє – у Богдана Ткача – учня 5 класу Гнатківської ЗОШ.

16:11 31.05.2021

Меморандум про співпрацю з БО «Благодійний фонд «МХП – Громаді» та Томашпільською селищною радою підписано

Меморандум про співпрацю з БО «Благодійний фонд «МХП – Громаді» та Томашпільською селищною радою підписано

Цими днями в Томашпільській селищній раді між БО «Благодійний фонд «МХП – Громаді», який представляв регіональний менеджер із соціальних проєктів Петро Андрієць, та Томашпільською селищною радою в особі селищного голови Валерія Немировського  підписано Меморандум про співпрацю, конкретно про співпрацю в сфері  сприяння регіональному розвитку населених пунктів Томашпільської територіальної громади, на територіях яких задіяні виробничі потужності ПрАТ "Зернопродукт МХП" із залученням  інших  громадських організацій, донорів, бізнес-партнерів. 

16:03 31.05.2021

Про стан розрахунків за послугу розподілу газу як невід’ємну складову енергетичної безпеки регіону

Про стан розрахунків за послугу розподілу газу як невід’ємну складову енергетичної безпеки регіону

З початку 2021 року у Вінницькій області значно знизився рівень оплати послуги розподілу газу. 'Заборгованість побутових споживачів за послуги розподілу газу перед AT «Вінницягаз» станом на 1 травня 2021 року сягнула 35 млн грн. З них, близько 16 млн грн. затримали в оплаті споживачі обласного центру. Ще 11,3 млн грн. заборгували підприємства, установи та організації.

14:16 31.05.2021

День Фермера

День Фермера

Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації повідомляє, що з 16 по 18 червня в Черкасах на території аеропорту (м. Черкаси, КП «Черкаський аеропорт» вул. Смілянська, 168) відбудеться масштабна виставка-фестиваль AGROHSOW Ukraine в рамках якої відзначатиметься Всеукраїнський День Фермера. Тематика виставки: техніка та обладнання, внутрішньогосподарська логістика, селекція та насінництво, агрохімія та засоби захисту, управління технологічними процесами, автовиставка, фестиваль інновації.

14:01 31.05.2021

Розмір виплат за лікарняними і з вагітності та пологах зріс на 15,2% і 14,8% відповідно

Розмір виплат за лікарняними і з вагітності та пологах зріс на 15,2% і 14,8% відповідно

Середньоденний розмір допомоги з тимчасовій втраті працездатності за підсумками січня – квітня 2021 року зріс на 15,2% порівняно з тим же періодом 2020 року і складає 368,07 грн. Сума середньоденної виплати допомоги з вагітності та пологах за той же період зросла на 14,8% та склала 320,35 грн. Зазначені виплати здійснюються Фондом соціального страхування України працевлаштованим особам у разі настання страхового випадку та компенсують працівникам втрачений заробіток.

14:22 28.05.2021

Напередодні ринку землі  в Україні - Форум «Україна 30. Земля»

Напередодні ринку землі в Україні - Форум «Україна 30. Земля»

Протягом 24 – 26 травня 2021 року в м. Києві проходив Всеукраїнський форум «Україна 30. Земля». Тема  форуму нині надзвичайно актуальна, адже  24 травня Президент України підписав Закон «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» №1423-IX (законопроєкт № 2194). Цей Закон є складовою земельної реформи і передбачає позитивні зміни у земельній сфері, зокрема дерегуляцію у сфері землеустрою, усунення корупційних ризиків в управлінні земельними ресурсами, передачу земель за межами населених пунктів до комунальної власності громад.

11:12 28.05.2021

До уваги підприємців- початківців

До уваги підприємців- початківців

Розпочато прийом он-лайн заявок на участь у конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців. Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про затвердження  Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)» та в рамках  виконання заходів Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки  з 25 травня  2021 року оголошено  початок  конкурсу  бізнес-планів для підприємців-початківців.

15:42 27.05.2021

Є перемога в конкурсі «Комфортні громади»!

Є перемога в конкурсі «Комфортні громади»!

26 травня у приміщенні Вінницької обласної Ради відбулось урочисте вручення дипломів і угод представникам громад, які стали переможцями  обласного конкурсу «Комфортні громади». Конкурс було оголошено у січні 2021 року. Протягом двох місяців громади розробляли та подали 213 проєктів, з яких переможцями стали 70. Всі  63 громади Вінниччини взяли участь у конкурсі, а також  3 районні ради. Приємно, що серед проєктів громад, поданих на конкурс і визнаних  переможцем, є проєкт нашої Томашпільської територіальної громади «Раді вас бачити» ( Створення ситуаційного центру Томашпільської громади). Експертну оцінку поданих на конкурс проєктів здійснював виконавчий адміністратор конкурсу - Фонд громади «Подільська громада». Секретаріат - Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування. 

15:39 27.05.2021

ДЯКУЄМО  ДОНОРАМ !

ДЯКУЄМО ДОНОРАМ !

Донорство  крові  є важливою частиною системи охорони здоров’я кожної країни.  Донорство крові -  добровільна ,  але  дуже  почесна  справа,  яка  допомагає  рятувати десятки  людських  життів. Гасло «Здай  кров -  врятуй  життя»  -  не  для  красного  слівця . Такі  лікувальні  заклади, як пологовий будинок, військовий шпиталь, хірургічне відділення, опіковий центр, травматологічне чи онкологічне відділення,  не  можуть  функціонувати  без використання  препаратів  крові  та  її  компонентів,  потреба в  них виникає одразу,  коли є  реальна  загроза   життю  людини.

14:01 26.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь