A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

«Легалізація праці – головне соціальне питання сьогодення».

Одним із напрямів роботи щодо вирішення питання незадекларованої праці є інформаційно-роз’яснювальна робота, спрямована на формування соціальної відповідальності серед роботодавців, які використовують працю найманих робітників.

14:45 26.11.2020

Лісівники Вінниччини радять: залишайтеся вдома, зберігаючи найкращі традиції Нового року і Різдва з живою ялинкою!

Цьогорічні різдвяні та новорічні світа в усьому світі затьмарені небезпекою, яку несе пандемія коронавірусу. Ми мусимо жити в умовах карантинних обмежень, дотримуватись соціальної дистанції та водночас не втрачати віри у диво. Ми повинні радіти життю, плекати у душі надію на краще! А власній у домівці – створювати атмосферу щастя і свята! Як завжди, головним елементом справжніх новорічних і різдвяних свят стане жива новорічна ялинка.

10:34 25.11.2020

Методичні рекомендації для населення. "Що робити з опалим листям?"

Восени у нас прийнято спалювати опале листя, а навесні торішню траву. В пік масового весняного і осіннього підпалів повітря в містах і селах стає важким і гірким, збільшується кількість випадків захворювань дихальних шляхів. Чи є така звичка тисяч українців нормою? Яка шкода завдається людям і довкіллю від спалювання рослинних залишків? Яким чином караються порушення? І що ж робити з опалим листям?  Що робити з опалим листям? Для цього навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області розроблені методичні рекомендації для населення, де можна знайти відповіді на всі вищезазначені запитання.

09:09 23.11.2020

До Дня свободи і гідності

  Завтра в  Україні відзначається День свободи і гідності, який започатковане на честь двох революцій – Помаранчевої та Революції гідності. Кожна з них мала визначальне значення для подальших подій в нашій державі. Це свято своїм Указом затвердив п’ятий Президент України Петро Порошенко, щоб віддати належну шану патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. 

15:04 20.11.2020

Аналіз виконання бюджету Томашпільської ОТГ за 10 місяців2020 року

Станом на 1 листопада 2020 року до бюджету Томашпільської селищної об`єднаної територіальної громади надійшло 49 336 009 грн. доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 95,7 % виконання до уточненого плану на 10 місяців в сумі 51 557 266 грн. та 80,6 % виконання до уточненого плану на рік в сумі 61 208 616 грн.

09:30 10.11.2020

Подання і реєстрація декларації

Томашпільський РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області доводить до Вашого відома те, що можливе подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки через Єдиний державний портал адміністративних послуг (https://e-services.dsns.gov.ua/.)

15:17 06.11.2020

Томашпільська ТВК інформує: "ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ З ВИБОРІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ"

Відповідно до пункту 1 частини першої, частин другої – п’ятої статті 268 Виборчого кодексу України територіальна виборча комісія на підставі протоколів (у тому числі з позначкою "Уточнений") дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на виборчих дільницях, а в разі повторного підрахунку голосів виборців – протоколів територіальної виборчої комісії про повторний підрахунок голосів виборців на відповідній виборчій дільниці  в с т а н о в и л а:

11:15 06.11.2020

Соціальний працівник – це поклик долі (до Дня соціального працівника)

Соціально-правовий захист малозахищених верств населення є одним із пріоритетних напрямів роботи Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади. Реалізовуючи соціальну політику задля забезпечення прав громадян похилого віку (особливо одиноких осіб), людей з інвалідністю, хворих, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги, та осіб (сімей), які перебувають в складних життєвих обставинах, ряд соціальних послуг, визначених законодавством, надає комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Томашпільської селищної ради (далі – ЦНСП). Для виконання завдань, покладених на установу, працюють відділення соціальної допомоги вдома та відділення соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді.

13:20 30.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь